Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mentálisan csal a barátom. Semmi értelme a kapcsolatnak?
amúgy teljesen hűséges, viszont sajnos minden pillanatban látom mire gondol szexuálisan egy másik csajjal :(
nagyon fáj lelkileg, de nem vethetem rá, mert úgy is letagadja.
példák:
pénztárnál az előtte levő csaj mögé áll olyan szorosan, hogy az már intim testközelség,(10 centi a csajtól) mindezt amíg én épp ruhákat nézegetek
bámulja mostohaanyám fenekét, uncsi tesóm melleit
ismerkedik, szemez, de mindezt úgy, hogy ne hozhassak ellene fel semmit, ő csak udvarias alapon
nem rázza le egyértelműen ha nyomulnak rá, hanem beszélget tovább a semmiről
a macskanő c. filmet nézve, állt neki a macskanőre..
elmentünk egy hostess mellett, erre mondja, hogy azon gondolkodik, ha szép csajt lát, nem is tudja mivel kellene megszólítani, ha ismerkedni szeretne (mindezt nekem a bnőjének mondja...)
stb.
szóval akárhova megyünk, látni(habár a naívak nem vennék rajta észre), hogy szinte minden nő izgatja a fantáziáját :(
ezért soha nem tudok mellette nyugodt, kiegyensúlyozott lenni, de ő alapból ilyen típus szerintem.
vagy mellé nem én, hanem inkább egy naivabb csaj való, aki semmit nem lát?
Mellé egy szexmániás ribanc való,akivel csak a szexnek élnek!
Viszont ha a probléma adott,a szavaidból ítélve elviselni nem tudod ezt a helyzetet add 2,változni nem valószínű hogy változni fog,akkor most mi a kérdés?
Beszéltél már vele erről?
Amúgy ha ez téged ennyire zavar, és megalázónak érzed (amit megértek), és szerintem ő ilyen típus, tehát változni sem fog - akkor szerintem át kéne gondolnod, hogy szeretnél-e ebben a kapcsolatban élni...
első: hiába vagyok mellette már szinte nimfomániás, volt hogy azzal jött, hogy túl sok a szex...
és amúgy beszéltem erről, tagad mindent, meg féltékenynek titulál, szóval tudomást sem akar szerezni arról, hogy ez nekem rosszul esik.
és komolyan gondolkodom, hogy meghagyom a srácot a másnak
hiába vagyok mellette már szinte nimfomániás, volt hogy azzal jött, hogy túl sok a szex...
ezek ellenére is folytatja a fent említett dolgait
akkor?
"Te is ugyanezt csinálod mint ő?"
én volt, hogy megnéztem egy rabszállítót, mert tele volt a parkoló rendőrökkel egy interspar parkolóban, bámultam, mint borjú az új kapura, egy ilyenből lett balhé, mert ő úgy vélte, a rendőröket nézem, mert egyenruha, meg hasonló "szexepil" miatt. holott nekem csak az volt érdekes, mit keresnek rabok és rendőrök egy interspar parkolóban..
amúgy én nem balhézok ha ő csajokat les, úgy teszek, mintha nem venném észre, mert ha megszólalok, akkor is balhé van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!