Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerinted van értelme egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted van értelme egy osztálytársi kapcsolatnak?

Figyelt kérdés

10.-es vagyok, tehát valamilyen szinten már nem az a "kisfiú"..

Nagyon tetszik egy lány. Van barátja, viszont mostanában nagyon jóba lettünk,s úgy érzem,hogy nem közömbös irántam..

Mások is ezt mondják, viszont én félek kezdeményezni.

Nagyon szép lány, mindene rendben, viszont nem tudom, hogy van-e értelme egy ilyen osztályon belüli viszonynak..

2012. dec. 3. 16:52
 1/5 anonim ***** válasza:
osztályon belüli kapcsolat mindig neccesek egy kicsit,mert ha vmi nem úgy sül el ,akkor elég gáz hogy még pár évig minden nap látni fogjátok egymást,vki túl teszi magát rajta vki nem, az osztályomba voltak kapcsolatok elég rövid életűek,de ott nem volt gond vagyis kivül állóként nem láttam,hogy zavarta volna a másikat,hogy egy osztályba járnak..de ez is függ tőled és a csaj személyiségétől!
2012. dec. 3. 17:10
 2/5 anonim válasza:

Nekem vannak ilyen osztálytársaim. Ennek a kapcsolatnak lehetnek jó oldalai is és rossz oldalai is. Amíg minden rendben van és nem vitáztok nyilvánosan stb. addig a környezetetek is el fog fogadni benneteket. Ám ha balhé van, akkor ez képes akár a közös baráti társaságotokat megosztani.

Azért írtam ilyen részletesen, hogy mérlegelni tudj.

Ha a környezeted úgy gondolja, hogy van esélyed, ezért ők is támogatnak és jót akarnak neked.

Amiket leírtál az alapján és ha komolyan gondolod. Én is csak biztatni tudlak.

Sok sikert. :)

2012. dec. 3. 19:29
 3/5 anonim válasza:
Én úgy gondolom van értelem, de ezzel vigyázni is kell, mert egész nap együtt lesztek, és egy idő után elszállnak az érzelmek.
2012. dec. 3. 20:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Nincs értelme! És ciki, ha nem vagy képes máshonnan választani. Az osztály az egy második család, te gyökér!
2012. dec. 4. 17:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Én tudok olyan peldat monda ahol meg mindig egyutt vannak, es tudok olyat is ahol eleg csunyan vegzodott .. Konkretan en tavaly jartam az osztalytarsammal, es eleg csunya vege lett es eleg rossz h meg osztalytars, es eveken keresztul ' egyutt' leszek meg vele... En nem ajanlom az osztalytars viszont, de kitudja, lehet nalad pont az ellenkezoje lesz, es boldogan eltek meg meg nem haltok :D sok sikert, es kezdemenyezz nyugodtan ha ugy gondolod :)
2012. dec. 4. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!