Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy srácot szeretek, akit lehet nem kellene. Feladjam? Vagy van értelme?
Figyelt kérdés
Egy srác azt mondta legyünk barátok mikor megismertem, de én többet érzek és ő ezt tudja. De úgy érzem belém fog szeretni és már közeledik. Az anyja és a barátai azt mondták ne adjam fel, mert exének is ezt mondta és 5 hónap alatt szeretett belé. Van-e értelme küzdenem? Vagy csak áhítozom? A probléma hogy eddig még nem voltam szerelmes és iszonyatosan belé szerettem.... Sosem érdekelt senki sem. 18/L
Előre is köszönöm a válaszokat!
2012. dec. 1. 21:11
1/3 anonim válasza:
ha komolyan kell neked akkor ne add fel ! :D
2/3 anonim válasza:
Szia! Ez a "legyünk csak barátok" mondat elég népszerű a tinik körében.Nekem az a tanácsom,hogy ne érd be kevesebbel úgyanis az,hogy az anyja bíztat meg a barátai nem biztosíték,hogy beléd szeret. Ha nem fog akkor csak szenvedni fogsz szerintem mond meg neki,hogy ha nincs szerelem akkor ez így nem pálya neked. Arról nem is beszélve ha a barátja maradsz akkor egy reménytelen szerelmesnek tűnhetsz akinek jobb dolga sincs mit,hogy olyan után rohangáljon aki visszauasította. A helyedbe megszakítanám vele a kapcsolatot
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azt hiszem az első voksoló mellett döntök ... Túl fontos nekem ő ahhoz, hogy megszakítsam vele a kapcsolatot :) Hisze a remény hal meg utóljára. Azt hiszem adok neki egy pár hónapot ugyanis ma ismét reményt öntött belém :) Köszönöm a válaszokat!
2012. dec. 1. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!