Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme együtt maradnunk?
Egy ideje fontolgatom,hogy külön jobb lenne mind a kettőnknek.Csak nem tudom,hogy a problémák,amik nálunk felmerülnek,szakitó ok e.
Szinte sehova nem járunk szórakozni,bálba szeretnék menni,párom hallani sem akar róla..Sokszor össze is veszünk,flegmázik..
Barátnőim sem hivnak ki,mert tudják,hogy nem megyek..elgondolkodom,hogy 21 évesen jó e ez nekem..(nem discoról van szó)Nekem hiányzik,hogy összeüljünk,szórakozzunk,de párom ilyenre nem hajlandó-nem gondoltam,hogy ennyire passzivan áll ehez..
és ha én szeretnék menni,akkor duzzog.Most emlitettem neki,hogy szilveszterkor elmehetnénk bálba(még nem voltam),ő biztos hogy nem megy..Evvel a hozzáállással löketet ad,hogy nem illünk össze.Együtt élünk 2 éve.
De mikor arra gondolok,hogy szét megyünk,olyan erős sajnálatot érzek,hogy az hihetetlen..És persze a cicám is hiányozna,ha elmennék.Próbáltam vele erről beszélni,de olyankor csak kiabáll,meg nem változik.
Kerek perec megmondta,hogy ilyen helyekre nem is fog menni.
Lehet,hogy piti ügy,de nálunk nagy veszekedések vannak..Minden hétvégén csak itthon ülünk..
Ugyon ezt mondtam neki is,erre annyit mondott,hogy aha,persze..
Szerintem ő is és én is boldogabb lennék mással,de annyira nehéz..nem tesz semmit,hogy minden jó legyen,.
egyáltalán nem piti ügy
ki mennyire tudja érvényesíteni magát, a saját akaratát a kapcsolatban, az nagyon fontos, egyszer az egyik enged, egyszer a másik
később ennél nagyobb kaliberű döntéseitek is lesznek...ezért egyáltalán nem piti ügy, h most ezen gondolkodsz
ettől függetlenül össze lehet még csiszolódni, de ez azért 2 év alatt sikerülni szokott...
hát....szerintem mellette nem tudsz élni
lehúz,nem lehet vele elmenni szórakozni...
szerintem ez gáz,ha boldogtalanságot érzel emiatt,akkor szerintem ez elég egy szakításhoz
olyan kapcsolatban kell élni,amiben boldognak érzed magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!