Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi értelme a "kavarás"nak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme a "kavarás"nak?

Figyelt kérdés

Egyszer egy hosszú buszúton beszélgetésbe elegyedtem a mellettem ülő kb. 17 éves lánnyal. Ő elmesélte, hogy csak "kavarni" szeret és igazából sose volt szerelmes. Pl megismerkedik egy jóképűnek mondható sráccal, lógnak néhány hétig, smárolnak meg ilyesmi, de egyáltalán nem akarnak hosszabb kapcsolatot. Nekem ez nagyon furcsa, képtelen lennék megcsókolni egy olyan fiút akibe nem vagyok szerelmes, még akár a kezét megfogni is nehezemre esne. Szóval magyarázza el valaki, hogy ebben mégis mi a jó?

16 L

#kavarás #alakalmi kapcsolat
2016. nov. 12. 21:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Az èg világon semmi!! A dolgok 80℅ át csak elb**a... Ez többnyire csak pillanatnyi fellángolás ami kqvarásba fullad.
2016. nov. 12. 21:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Annyira örültem,amikor azt írtad,hogy sose tudnál egy olyan fiút megcsókolni,akibe nem vagy szerelmes és a kezét se tudnád megfogni..teljesen egyetértek veled.Én nem vagyok ez a kavarós típus..nekem vagy tetszik egy fiú,és szeretnék vele lenni vagy pedig nem tetszik.Csak olyannal tudnék párkapcsolatban lenni,akibe szerelmes vagyok.

De úgy látszik vannak olyanok,akiknek nem számít,hogy ki az,meg,hogy szereti-e vagy sem,elég annyi,hogy legyen valakije.Nem utasítom el az ilyen embereket,de én szerintem ezt sose tudnám megcsinálni.

2016. nov. 26. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!