Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volna értelme, vagy inkább...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volna értelme, vagy inkább hagyjam?

Figyelt kérdés

Az egész úgy kezdőött,hogy kb 1 hete megismertem egy lányt és nagyon jól elbeszélgettünk minden,segítettem neki ilyen-olyan dolgokban és jól elvoltunk,de mostanra már beszélünk olyanokról is,hogy milyen jó lenne eggyütt lenni,mit csinálnánk közösen stb(igen,ez tudom,hogy picit fura ilyen rövíd idő alatt de,nekem tetszett ez az egész)...a gond itt csak annyi,hogy elég messze lakunk egymástól és még nem is találkoztunk,szóval ilyen netszerelem ez az egész,de viszont nagyon megszerettem benne valamit és nagyon TALÁN ő is bennem de ezt nem tudom biztosra,és nem tudom azt sem eldönteni,hogy mondjam meg és lesz ami lesz vagy inkább hagyjam és törődjek bele?

A másik gond az,hogy a városban ahol lakom nincs egy normális lány sem,vagy lehet van de azok meg románok(Igen,romániában élek,erdélyi vagyok)..de a korombeliek(16 vagyok) nem tetszenek vagy a személyiségük taszít nagyon,de ebbe a lányba megfogott úgy kb minden és folyton azt várom,hogy írjon nekem és ilyenek..

Szerintetek?

2016. nov. 12. 18:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem beszéljetek meg őszintén, hogy mit is akartok egymástól.
2016. nov. 12. 18:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Én tudom,hogy mit szeretnék tőle,de nem is tudom,hogy hozzam fel neki ezt az egészet..
2016. nov. 12. 18:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem mond el neki nyugodtan! Ha visszautasít legalább tudod, hogy ő nem akar tőled semmit :)
2016. nov. 12. 19:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Hmm egy próbát megér szerintem. Mondd el neki.
2016. nov. 12. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!