Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor egy embernek kettős énje van, az milyen fajta betegség? Lányok ti tudtok egy ilyennel azonosulni?
Figyelt kérdés
Úgy értve van kettős énem, hogy tudom hogy milyen ember vagyok, de mégis máshogy viselkedek, egyszerűen előjön belőlem egy énem, ami nem én vagyok, és az irányít. Mondhatni úgy is, hogy van egy introvertált énem, és egy extrovertált énem. Imádok beszélni, de mégse beszélek emberek között. Nagyon mozgékony és energikus vagyok, de mégis inkább megbújok. Imádok szórakozni, és poénkodni, mégse jön ki ez belőlem emberek között. De azok a rossz dolgok csak emberek között jönnek elő, és a valódi énem teljesen elnyomódik. Valaki érti ezt? Lányok ez így hogyan hangzana?:D Nagyjából tudok magabiztos lenni, abban a szerepben ami nem én vagyok, de a saját énemben egyszerűen nem. Keményen próbálom pedig előhozni, de mindig úgy gondolok rá, hogy kudarc lesz. És legeslegfőképp lányok között viselkedek így, csak hogy világos legyen a kategória:D2016. okt. 6. 17:05
41/41 A kérdező kommentje:
Csak a szabad véleménynyilvánítást gyakoroljuk:D Egyébként az az érdekes, hogy akkora az egod, hogy mindegyik irományomra reagáltál:D Nem tudod elfogadni, ha valaki rossz véleménnyel van rólad?:D Nyilván mert anyádék kinyalták a segged is:D
2016. okt. 6. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!