Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor egy embernek kettős...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor egy embernek kettős énje van, az milyen fajta betegség? Lányok ti tudtok egy ilyennel azonosulni?

Figyelt kérdés
Úgy értve van kettős énem, hogy tudom hogy milyen ember vagyok, de mégis máshogy viselkedek, egyszerűen előjön belőlem egy énem, ami nem én vagyok, és az irányít. Mondhatni úgy is, hogy van egy introvertált énem, és egy extrovertált énem. Imádok beszélni, de mégse beszélek emberek között. Nagyon mozgékony és energikus vagyok, de mégis inkább megbújok. Imádok szórakozni, és poénkodni, mégse jön ki ez belőlem emberek között. De azok a rossz dolgok csak emberek között jönnek elő, és a valódi énem teljesen elnyomódik. Valaki érti ezt? Lányok ez így hogyan hangzana?:D Nagyjából tudok magabiztos lenni, abban a szerepben ami nem én vagyok, de a saját énemben egyszerűen nem. Keményen próbálom pedig előhozni, de mindig úgy gondolok rá, hogy kudarc lesz. És legeslegfőképp lányok között viselkedek így, csak hogy világos legyen a kategória:D
2016. okt. 6. 17:05
1 2 3 4 5
 1/41 A kérdező kommentje:
bocsi a hosszúságért, de nem tudom jobban összenyomorítani ezt a dolgot:D
2016. okt. 6. 17:05
 2/41 anonim ***** válasza:
100%
Tudathasadásra gondolsz?
2016. okt. 6. 17:08
 3/41 A kérdező kommentje:
lehet az, fogalmam sincs.:/ Mások voltak a szüleim elvárásai/nevelési módszerei, mint amilyen az én személyiségem, és így alakult ki ez a kettősség szerintem. Hogy a gyökereimet nem tudom elhagyni, ezért nem tudok önmagam lenni? Ilyen lehetséges?
2016. okt. 6. 17:12
 4/41 anonim ***** válasza:
100%
nem betegség, antiszociáció vagy félénkség. Bár inkább a második. Oh, és ez (majdnem) minden csendesebb embernek van
2016. okt. 6. 17:12
 5/41 anonim ***** válasza:
100%
A tudathasadás meg teljesen más....
2016. okt. 6. 17:13
 6/41 anonim ***** válasza:
100%
Skizofrén
2016. okt. 6. 17:13
 7/41 anonim ***** válasza:
44%
Tudnék azonosulni. Megtanulnalak kezelni. Kihoznám belőled a jobbik éned.
2016. okt. 6. 17:14
 8/41 A kérdező kommentje:
én arra gondoltam még, hogy jó gyerek módjára próbáltam/próbálok mindig viselkedni, mert régen enyhén szólva meg lettünk fenyítve mindig mentálisan vagy fizikálisan, és ezek következtében nem merem felvállalni azt az embert aki vagyok. Félénkség ja:D Félek felvállalni magam, mert azt hiszem hogy a jelenemben mindig ugyanolyan következményekkel fog járni mint régen. Emellett eléggé kiemelkedő IQ-t mértek nálam többször is, és ennek köszönhetően lehet túlagyalom a dolgokat, mivel keményen pörög az agy. Meg azért félek még, mert elvileg előnyös külsőm van, sok lány megnéz, és félek, hogy milyen elvárásaik lesznek velem szemben, hogy húúú ez milyen srác, biztos tök jól el lehet vele lenni. De ilyenkor mindig jön az a fal.:/ És én tudat alatt bebizonyítom magamnak, hogy miért nem lehet, mert ezt ültették el bennem a szülők:/ Am ezek lehetségesek? Mármint, szerintetek nem írok hülyeséget?:D
2016. okt. 6. 17:26
 9/41 anonim ***** válasza:
70%

Ez se nem betegség se nem skizofrénia. Ez tipikus példája annak hogy bármilyen módszerrel (pl.: betegséggel, legtöbb esetben depresszióval), szeretnénk kitűnni, különlegesnek látszani.

Nem vagy te beteg csak fiatal.

2016. okt. 6. 17:28
 10/41 A kérdező kommentje:
pl úgy értem a szülőket, hogy apám mindig ránk szólt a tesómra meg rám, ha nevettünk, és később már nem nevettünk annyit, vagy szinte alig, manapság meg nevetni se merek néha, csak itthon magamba, de szinte mindenen. És a többi dolog is így.
2016. okt. 6. 17:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!