Lehet ilyen fajta betegség?
Figyelt kérdés
1 nő vagy pasi csak akkor tud szeretni valakit igazán ha azt személyt pl Janinak hívják.
Pl 1 nőnek ha tetszik 1 pasi és azt nem Janinak hívják akkor nem is igazán tudja szeretni. Csak olyan embereket keres kapcsolatra akit Janinak hívnak. Lehet ilyen betegség, hogy egy ember név alapján tud vonzódni egy személyhez? Valami pszichés betegség lehet ez? A Jani nevet csak példaként hoztam fel.
2016. jan. 31. 17:24
1/3 anonim válasza:
Magadról beszélsz?? Én ilyenről még nem hallottam..Ha én szeretek valakit,akkor tök mindegy,hogy most őt éppen Petinek vagy Palkónak hívják,hisz nem egy névbe vagyok szerelmes.:D
2/3 anonim válasza:
Hát van olyan ismerősöm akinek több barátját is Karinak, másikét meg Norbinak hívták, de itt csak véletlenről volt szó.
3/3 A kérdező kommentje:
1-es. ha magamról beszélnék akkor tudnám a választ is. Ezt azért kérdem mert az egyik barátom folyamatosan csak Eszter nevű lányokkal ismerkedik. Ami kezd furcsa lenni
2016. febr. 1. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!