VITAMINOK - Hogyan oldható meg hogy ne legyen túl sok a bevitel belőlük? Elkezdtem szedni bérescseppet (ebben persze nincs vitamin) mellette szemerő +DHA-t (szükségem van rá nem viccből) + 2 fajta (folyt)
Figyelt kérdés
szóval még 2 fajta pezsgőtablettát szoktam összekeverni amiben eltérő dolgok vannak (Aldis Multi+kalcium összesen 17 féle vitaminnal). Ez probléma lehet?
+ még külön c vitamin de az csak a béres csepp miatt külön. Ugyanis a pezsgőtablettás koktélt napközben kortyolgatom, nem egyszerre.
2015. dec. 22. 20:49
1/2 A kérdező kommentje:
Na gyorsán átnéztem mi az amiből így több kerül a szervezetembe ezekből /nap: (a béres cseppnél 1x18 cseppel számolva)
B2: 2,8 + 1,4mg
E: 12 + 24mg
CINK: 20 + 1,14mg
Magnézium: 0,40+ 56,25mg
Kalcium: 120 + 560mg
Foszfor: 105 + 105mg
+ próbálok egészségesen táplálkozni így nyilván még onnan is jön be ez-az.
2015. dec. 22. 20:57
2/2 anonim válasza:
Ne aggódj, a vitaminokat nem lehet túladagolni. A pezsgőtablettában csak nyomokban található meg, azért felesleges pénzt adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!