Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor egy embernek kettős...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor egy embernek kettős énje van, az milyen fajta betegség? Lányok ti tudtok egy ilyennel azonosulni?

Figyelt kérdés
Úgy értve van kettős énem, hogy tudom hogy milyen ember vagyok, de mégis máshogy viselkedek, egyszerűen előjön belőlem egy énem, ami nem én vagyok, és az irányít. Mondhatni úgy is, hogy van egy introvertált énem, és egy extrovertált énem. Imádok beszélni, de mégse beszélek emberek között. Nagyon mozgékony és energikus vagyok, de mégis inkább megbújok. Imádok szórakozni, és poénkodni, mégse jön ki ez belőlem emberek között. De azok a rossz dolgok csak emberek között jönnek elő, és a valódi énem teljesen elnyomódik. Valaki érti ezt? Lányok ez így hogyan hangzana?:D Nagyjából tudok magabiztos lenni, abban a szerepben ami nem én vagyok, de a saját énemben egyszerűen nem. Keményen próbálom pedig előhozni, de mindig úgy gondolok rá, hogy kudarc lesz. És legeslegfőképp lányok között viselkedek így, csak hogy világos legyen a kategória:D
2016. okt. 6. 17:05
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
55%
Igaza van az utolsónak + még megfelelési kényszer
2016. okt. 6. 17:30
 12/41 A kérdező kommentje:
#9-es de én nem a betegségemmel akarok kitűnni, hanem a valódi énemmel. A betegségem csak azért érdekel, hogy meg tudjak vele birkózni.
2016. okt. 6. 17:31
 13/41 anonim ***** válasza:
Ezt tudat alatt csinálod. Mert ismerd már be, hogy ez nem betegség. Ezen minden tini átmegy
2016. okt. 6. 17:33
 14/41 A kérdező kommentje:
a megfelelési kényszerben egyetértek, magamnak is meg akarok felelni, illetve a szüleimnek is, de pont ezért húzok kétfelé. Ha magamnak felelek meg attól félek, hogy egyedül maradnék, ha velük, akkor meg attól félek, hogy teljesen életképtelen, boldogtalan leszek. És szerintem amennyire egy szülőnek akar megfelelni egy ember, annyira szeretne legalább megfelelni azoknak is, akiket különlegesnek tart, akikkel azonosulni tudna, akik szimpatikusak számára
2016. okt. 6. 17:35
 15/41 anonim ***** válasza:
Igen, ez természetes. Viszont amikor majd sikerül megértened, hogy nem fogsz tudni/nem kell mindenkinek megfelelni, már nem is lesz semmi bajod
2016. okt. 6. 17:37
 16/41 A kérdező kommentje:
#13-as ha doktoráltál belőle akkor hiszek neked, addig viszont ne kezeljük már ilyen alap tényként, lehet nem látod át az egészet:) Milliónyi oldalt olvastam el, sok könyvet is, és a sablonokon végig is mentem, de ha minden tininek ez lenne a problémája, akkor már találtam volna rá valamit, mert akkor nyilván sokan feszegették volna már ezt a problémát:)
2016. okt. 6. 17:39
 17/41 Kenzo Tenma ***** válasza:
100%
Akkor otthon viselkedj normálisan, társaságban meg ahogy jól esik és amilyen vagy. Ha ez így magadtól nem megy, akkor menj el egy pszichológushoz, nem szégyen és csak segít.
2016. okt. 6. 17:39
 18/41 anonim ***** válasza:
B+ orvos is vagyok, és 2 gyereket is felneveltem már. És amúgy emiatt a sok utána olvasásod miatt képzelsz már bele ebbe mindent
2016. okt. 6. 17:42
 19/41 A kérdező kommentje:
#18-as mi a szakterületed?:) Egyébként már bennem is tudatosult ez, hogy a túl sok információ néha keresztezheti egymást, és bele lehet gabalyodni, és bele lehet őrülni is a dolgokba. De általában csak a logikus dolgokat raktároztam el magamba:)
2016. okt. 6. 17:44
 20/41 anonim ***** válasza:

Ilyenkor mindent logikusnak gondolhatsz. Amúgy meg azért nem találtál információt ilyen tinikről, mert a szüleik lerendezik egy "igen, normális" válasszal, vagy pedig meg sem fordul a fejükben.

Traumatológián dolgoztam

2016. okt. 6. 17:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!