Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor egy embernek kettős énje van, az milyen fajta betegség? Lányok ti tudtok egy ilyennel azonosulni?
Ne haragudj, de ne tégy már úgy mint ha fogalmad is lenne bármiről. Egy kis pisis vagy, normálisan válaszoltunk a kérdésedre én személy szerint meg is mondtam mi ez, feltűnési viszketegség. Hogy ha minden tinivel előfordult akkor hogy hogy te nem találod a megoldást? Úgy hogy a megoldás az volt hogy ők kinőtték, te meg még mindig taknyos vagy.
Kinek mi a szakterülete? Te kéred számon a tudásunk/tapasztalataink miután te tetted fel a kérdést?
Milliónyi könyvet olvastál? Írj már címeket, adj linkeket, had nézzem már meg, vagy mesélj már azokról a mély elmélkedésekről kérlek?
Annyira szeretem hogy az ember segíteni próbál és utána még az pattog akinek lila gőze sincs semmiről.
#21-es Én nem mondtam, hogy bármihez értenék is, a milliónyi oldalt 5 éven keresztül olvastam, elég nehéz lenne felidézni mindent, beleástam magam a pszichológiába, társadalomtudomány, motivációs előadók videói, Dr Csernus Imre videók, különböző önfejlesztő könyvek, de még rengeteg dolog stb stb..:) És így azért kialakulhatott egy bizonyos nézőpontom a dologról.(sőt elég sok nézőpont:D) Az hogy nem írom minden válasz után hogy köszönöm, még nem jelenti azt, hogy nem vagyok hálás a válaszokért.
Tudod van egy szólás mondás, vagy ha nincs is, felénk mondogatják, hogy csak annak az embernek érdemes a szavára hallgatni, aki jártas a dologban, vagy aki elért már valamit ebben a dologban, tehát aki objektívan át tudja látni ezt az egészet, ezért voltam kíváncsi erre.
Igazából úgy szoktam lenni általában az ilyen megfejtős dolgokkal, hogy addig írom azt amit én gondolok, amíg nem érzem a másikat igazságosnak.(de persze figyelmesen elolvasom a másik reakcióját is) De amit annak éreztem, azt le is írtam itt.:) Amit nem azt megcáfoltam. De azt is azért, hogy esetleg ti is jobban átlássátok a dolgot.:D
nem tudom neked milyen tapasztalatid, vagy akármilyen háttered van ilyen téren, hogy nyíltan ki mered jelenteni, hogy én semmit sem értek, te pedig biztosan mindent meg tudsz magyarázni 2 szóval:D
Azt meg hogy ki a pisis szerintem abban ki is merül, hogy ki kapta fel a vizet az apróságokon.
Nem kaptam fel a vizet csak utálom a tudálékos 15 éveseket. Ha ennyire jártas vagy a dologban minek feltenni a kérdést ? :) Ha nem vagy pisis miért tini kategóriába teszed fel a kérdést?
Tudod az alkoholisták se vallják be hogy alkoholisták :)
#27-es ha nem kaptad volna fel a vizet, akkor nem bizonygatnád magad, hogy nem kaptad fel a vizet:D
Azért mert a korom ellenére bizonyos területeken tininek érzem magam, de alig karcoltam még át a 20-at, szóval nem vagyok egy idős emberke szerintem.
Azért tettem fel a kérdést, mert kíváncsi voltam más nézőpontokra, de elhiheted nagyon sokat agyalok ezen. És úgy érzem kezdek összeroppanni pont ez miatt. Meg igazából voltak hasznos válaszok. Illetve ezt a kategóriát használják a legtöbben, és a gyerekek néha jobban át tudnak látni dolgokat mint a felnőttek akik már el vannak borulva..
Egyébként nem volt szándékom megbántani senkit, annyiszor éltem már át ezt, hogy velem történt ilyesmi, hogy már nem is tudom reálisan átlátni azt, ha valaki meg van bántva bizonyos szavakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!