Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan pszichiátriai betegség, amiben a pasi teljesen normális, de szexuális életben durva, megalázó, erőszakos fajta?
De egyébként normálisan viselkedik a való életben. Kedves, aranyos, intelligens, értelmes.
De szexnél meg undorító módon megüt egy nőt, és nem ismer kegyelmet; ha pl a nő mégsem akarja a szex gondolatától szült elmebetegséget, akkor megerőszakolja, vagy elhívja minden k.rvának.
Létezik ilyen? Csak kíváncsiságból kérdem, egyébként nem vagyok benne ilyen kapcsolatban.
18L
Nem, nem szeretem a Szürkét, sőt. Egyenesen gyűlölöm, pocsék volt, 2 hét alatt is alig végeztem vele. Undorító és kidolgozatlan könyv volt a javából.
Csak érdeklődök, hogy van-e ilyen mentális betegség.
Ezen az oldalon a lányok 90%-a 18 éves.
Tök király. :)))))))))))))))))))))))
egyrészt normális kapcsolatban nem a nő vagy a férfi dönti el, hogy ő most nem akarja, hanem a tény hogy észreveszi ezt a másik, aki épp akarná... megerőszakolás egy kapcsolatban mint tény nem létezik.
csak maximum mint szerepjáték, én is bármennyiszer odamentem mindig engedte, én is neki, de a jelekből mindig az volt hogy most mégse, mert láttuk egymáson hogy a másik nem akarja... de a szó nem ezen van hanem hogy ennek ellenére bármikor lehetett volna.
a kvaság az kvaság nem tudom, én viszonylag agresszív vagyok az ágyban és kegyetlenül mocskos, szóval az hogy leribizem vagy lekvázom a barátnőm az nálunk nem mentális betegség. mások előtt nem viselkedem így, csak előtte.
megütni max pofon, de csak mert kegyetlenül élvezi, meg a fojtogatás, karszorítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!