Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik olyan pszichiátriai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan pszichiátriai betegség, amiben a pasi teljesen normális, de szexuális életben durva, megalázó, erőszakos fajta?

Figyelt kérdés

De egyébként normálisan viselkedik a való életben. Kedves, aranyos, intelligens, értelmes.

De szexnél meg undorító módon megüt egy nőt, és nem ismer kegyelmet; ha pl a nő mégsem akarja a szex gondolatától szült elmebetegséget, akkor megerőszakolja, vagy elhívja minden k.rvának.

Létezik ilyen? Csak kíváncsiságból kérdem, egyébként nem vagyok benne ilyen kapcsolatban.

18L

2016. márc. 29. 01:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy máshogy szereti az ágyban, még nem lesz mentálisan beteg.
2016. márc. 29. 05:39
 12/18 anonim ***** válasza:
78%
Hirtelen a Ted Bundy jutott eszembe. Igaz, ő mellé még sorozatgyilkos is volt...
2016. márc. 29. 09:52
 13/18 anonim ***** válasza:
66%
Sok nő igényli ezt a bánásmódot az ágyban (nézd csak meg az itteni kérdéseket) szóval ez nem biztos h betegség, csak egy természetes válaszreakció a női igényekre
2016. márc. 29. 11:55
 14/18 anonim ***** válasza:
68%

"Létezik olyan pszichiátriai betegség, amiben a pasi teljesen normális, de szexuális életben durva, megalázó, erőszakos fajta?"

Erre az egyik válaszoló neve: Igen, én vagyok... :-))

2016. márc. 30. 09:32
 15/18 anonim ***** válasza:
Létezik.
2016. márc. 30. 10:48
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy többen is leírták,

1. Ha a nő akarata ellenére erőszakoskodik, akkor az nem kedves, nem aranyos, nem intelligens, és nem értelmes ember. Akkor az életben is csak megjátssza magát, valószínűleg erősen pszochopata.

2. Ha a nő igényeit felismerve, és azokra válaszolva, a nő élvezetéért adja durván az intim pillanatokban, mert a nő így szereti, akkor az nem beteg, csak ismeri a BDSM fogalmait: biztonságosan, egészségre ártalmatlanul, közös megegyezéssel csinálják keményen.

Jó lenne, ha nem kevergetnénk össze még mindig a két dolgot.

2016. márc. 30. 11:05
 17/18 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
14-es nocsak nocsak..:D
2016. márc. 30. 23:47
 18/18 anonim ***** válasza:
90%

Van ilyen igen.

Antiszociális személyiségzavar a megnevezése.

Első megközelítésre az antiszociális személyiségzavarban szenvedő ember nagyon barátságos, elbűvölő, intelligens, mindig azt mondja és csinálja, amit elvárnak tőle. Általában magas pozíciót tölt be, a céljait mindig eléri, sikeres embernek nevezhető. Ha azonban jobban megvizsgáljuk, akkor kiderül, hogy mindez csak a látszat, és a jólszituáltság maszkja mögött egy teljesen más ember lakozik. Az antiszociális ember végtelenül önző és egocentrikus, mindent azért tesz, hogy a saját céljait elérje. A mások feletti kontroll megszerzésére bármit hajlandó bevetni, legyen az a személyes kisugárzása, manipuláció, erőszakos viselkedés, szex vagy megfélemlítés. Az áldozatok sokszor csak késve ismerik fel, hogy az elbűvölő álarc mögött ki is lakozik valójában.

2016. ápr. 6. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!