Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyok lennének az elvárásaim?
Az ilyen típusú srácok jönnek be:
Persze ezt nem úgy kell gondolni, hogy csak miliméterre pontosan így nézhet ki, de ezen a képen szerepel, az ún. ideál, már ami a külsőt illeti. Összeségében: világos haj, világos szemszín, vékony testalkat, és hasonló karakterű arc.
Egyik barátnőm szerint magasak az elvárásaim, de neki például szinte bárki megtetszik akit meglát. x)
Szerintetek? :)
Magas. De mi az ,hogy elvárás?
Kis csillag ,te magad nem tudsz találni pasit?...
Hogy érted? Miből gondolod, hogy másnak kellene találni?
Én csupán csak a független vélemnyekre vagyok kíváncsi. :)
Igaz, rosszul fogalmaztam. :)
Vagyis inkább lehagytam az idézőjelet az elvárásról.
Azért írtam így, mert a barátnőm is szószerint így nyilatkozott: "Magasak az elvárásaid..."
Ezt most úgy kell érteni, hogy mondjuk ő 5-6 ember után is megfordul, ezzel szemben és talán 1 emberre megjegyzem hogy valóban jól néz ki.
Ilyen esetben nem lehet a belső tulajdonságokat figyelmebe venni, tehát szó sincs pasi keresgélésről. :)
Szimplán csak "először meglátsz valakit és megragad rajta a tekinteted egy rövid időre vagy nem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!