Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi van? (rövid a kérdés blablablaaaaaa)
Tehát... 15 éves meleg srác vagyok, van egy 16 éves hímnemű osztálytársam, és személyes jó barátom.
A lényeg, hogy megtudta, hogy meleg vagyok, és valami elképesztően rendes volt. Mentális gondjaim vannak, és pár napra rá találkoztunk (véletlenül), pánikrohamom volt, hánytam, minden bajom volt, és végig elképesztően kedves volt (a pánikroham ezért volt xD). Aztán a következő, ami gondolkodóba ejtett, hogy miután megtudta, azonnal szólt, hogy át akar jönni. Ez meg is volt, addigra megembereltem magam, még szorongásom sem volt, viszont neki igen. Elképesztő módon. Nem, nem fél tőlem, minthogy igen jelentős erőfölénnyel rendelkezik. Tehát... Nem értem a helyzetet. Az egész kamaszkoromat azzal töltöttem eddig, hogy racionalizáltam mindent, hogy véletlenül se kelljen önmagammal szembenézni, ezért állandóan közönyös voltam minden iránt. Kb. 3 éve most volt az első valódi, szívből jövő nevetésem, és azóta annyit nevettem, hogy az valami elképesztő. Régebben egy udvariatlan megjegyzésre a válaszom rendszerint az volt, hogy porig aláztam az illetőt, most meg egyszerűen kinevetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!