Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tetszem neki? (kérdes túl rövid)

Tetszem neki? (kérdes túl rövid)

Figyelt kérdés

Elnézést kérék előre is nem kaptam válszt rá segítenétek? Fiúról van szó:

-ha addig néz a szemedbe még lehet az pozitív jel?

-egy időbe lehet most is elkapja a fejét mikor egymás szemébe néztünk

-lentről felfelé megszemlélt(szemem láttára)

- ez ma történt:D : elsősegély nyújtási tanfolyamunk volt... megkérte egy nő hogy menjen ki mint önkéntes egy alkalmazást megmutatott rajta ha valaki fulladozik.. forgatta közbe és hát elmosolyogta magát meg el is röhögte de egy picit csak:D és ugye nézelődött és vagy 3x a szemünk összeakadt:) akkor leült és én mögötte ültem kb 2 méterrel elfordította egy kicsit a fejét és a szemével engem nézett de azt sokszor megcsinálta egyszerűen láttam hogy engem néz. akkor most tetszem neki vagy nem?

de még sorolhatnék millió dolgot ami vele történt!

2014. máj. 24. 13:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Az esetek többségében ezeket a dolgokat mind te látod csak bele. Nem csak rád néz így, ugyanúgy másra is rá néz, csak te bemagyarázod magadnak.
2014. máj. 24. 14:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Mind 1 szerintem nem lehet láthatatlanban ezt felfogni de nem hiszem hogy bemesélném mikor lattam kezdjuk ott félős akkor a baratnoim is mondtak volna hogy ram igy nezett ram ugy!
2014. máj. 24. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Beképzeled és minden barátnő ezt szokta mondani,hogy téged néz:DDD És ha meg is történt,nem azt jelenti hogy tetszel neki:) Én is szoktam bámulni olyan embereket akik nem tetszenek.
2014. máj. 24. 19:47
 4/4 anonim válasza:
jaaaaj ismerőős szituu:) írj üzit:)
2014. jún. 3. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!