Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszem neki? (Rövid a kérdés. )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki? (Rövid a kérdés. )

Figyelt kérdés

Osztálytársak vagyunk, szünetekben sokszor beszélgetünk, és sokszor rám ír facebookon is!! Nekem nagyon tetszik!

Én 13/L ő 13/F

2013. ápr. 16. 17:24
 1/5 anonim ***** válasza:

nem korai ez még 13 évesen? :DD

hát figyelj... beszélj vele. lógjatok együtt több időt. De hé..! Semmi szex :)

--Chocky--

2013. ápr. 16. 17:26
 2/5 anonim ***** válasza:
>.> semmi sex? :D már az durva lenne ha smárolnátok, szerintem egy minimális szinten igen, de legyetek csak barátok egy darabig és olyan 14 éves korodban közeledhettek egymáshoz már jobban, de am téll. sex az 15-16 évesen jöhet szóba :)
2013. ápr. 16. 17:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Most komoly azt hiszitek hogy 13 évesen sexelnénk???
2013. ápr. 16. 17:43
 4/5 anonim ***** válasza:
sokan megteszik
2013. ápr. 16. 18:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 13 éves lány vagyok. Mondván mindenki magából indul ki, én is ezt teszem. Pl. én nem csak arra a fiúra írok rá aki tetszik.. Van mikor egyszerre 4-5 fiúval is írogatok, szóval attól még nem biztos hogy bejössz neki :) Én azt tanácsolnám hogy vagy kérdezd meg tőle vagy kérd meg egy jó barátját/barátnőjét hogy kérdezze meg tőle :) Ez tuti biztos módszer :D
2013. ápr. 21. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!