Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig csak a csúnya lányoknak tetszem? Miért csak ők nyomulnak rám? Egy szintűnek gondolják magukat velem?
csúnya alatt azt értem h arcra, testre, igényességre, ápoltságra és személyiségre az átlag alatt vannak.
Én pedig azért adok magamra, meg jók az adottságaim, de ezt most nem nagyképűségből mondom.
jaj, mert ti csajok aztán hű, de szerények vagytok! Hagyjuk már! -.-
A kérdező legalább tisztában van az értékeilve és nem is úgy beszélt, mint valami beképzelt party ribizli. Pont, hogy a csajoknál látom én is zat, hogy még a 100 kilós hízósertés is úgy beszél magáról, mintha valami álomnő lenne. Na ez a vicc! :DD
Amúgy meg velem is ez van, folyton ilyen ronda csajok tepernek igaz csak fészbukon, bár mostanság már nem szoktak, de úgy két havonta egy általában akad. Mondjuk én rondának látom magam, szóval nem is értem miért épp nálam próbálkoztank, de volt olyan, hogy buliban részegen ilyen csúnya csajt smároltam le, azóta is szégyellem, de az is úgy mosolygott rám, mintha valami k.rva jó pasival smárolhatott volna és tuti nem volt ittas a csaj, haverom látott mindent.
:D a szép mindenkinek tetszik.
Vagy nem ismerik fel a saját korlátaikat, vagy úgy gondolják, próba cseresznye :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!