Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy felnőtt lánynak elég csúnya az arcbőre, akkor azt gondolják, hogy igénytelen, szóba se állnak vele?
Én ezért nem állnék szóba vele, mert felnőtt LÁNY. Felnőtt nővel szóba állnék. Nem barátkoznék olyannal, aki felnőtt kora ellenére sem akar felnőtté fejlődni. Járni meg biztos nem akarnék vele, mert van párom.
Amúgy meg tényleg nem az arcbőrön múlik, hanem azon, hogy az ilyen problémákat hogyan tudja kezelni. 19/F
Most nem is szedek rá semmit, viszont lehet, hogy fogamzásgátlót fogok, ha más nem jön be...
Egyik válaszolónak: Azért írtam, hogy felnőtt LÁNY, mert ezzel azt akartam kihangsúlyozni hogy főleg emiatt a problémám miatt barátom sem volt ezért még "lány" vagyok... :)
Azt nem gondolom, hogy igénytelen, de:
hogy járjak valaki olyannal akit jó érzéssel nem tud megcsókolni az ember
orvos és orvos között is van különbség, én is voltam x orvosnál, és az egyetemi klinika vezetőjénél (érdekes módon az egyetemi prof egyből megtalálta az ellenszert) az is lehet egy fajta igénytelenség ha hagyod hogy így elhatalmasodjon a problémád
Köszi ismét a válaszokat.
Én nem hagyom elhatalmasodni a problémám, több helyen is jártam, hidd el, hogy engem zavar a legjobban, és mindenképp szeretném megoldani, csak pl. gasztroenterológushoz is másfél hónapot kellett várni az időpontra... (Így jár, akinek nincs egy rakat pénze magánodokira)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!