Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak Nekem jön be az, amikor egy fiú csúnya?
Figyelt kérdés
Ti nem látjátok, hogy milyen aranyosak a rondábbak?
A belső értékek megszépítik Őket.. és ez olyan jó !! Nem?
:))
2013. ápr. 6. 12:20
2/52 anonim válasza:
Mostanában én is igy vagyok ezzel :) Habár azért nem a legrondábbakkal kezdek,de nekik több belső értékük van,s jobban megbecsülnek :)
3/52 anonim válasza:
Én nem vagyok ronda, még is megbecsülőm a nőket.:D akkor most mi is van?:)
17f
4/52 anonim válasza:
Csak nekem jön be az,amikor egy lány nem egy pláza ribanc?
Inkább legyen belülről szép....
5/52 anonim válasza:
Velem is van ilyen,persze nem minden csúnya fiú tetszik,de volt,h mondtam egy srácra,h mennyire jó pasi erre a többiek ,h nem is az meg tök csúnya.:D Meg tényleg vannak akik belsőre aranyosak és megbecsülik a lányokat.Ez szerintem is tök jó.:)
L
6/52 anonim válasza:
Nekem is épp egy "csúnya" fiú tetszik... és tényleg, olyan kis aranyos, főleg belsőleg, hogy odaáig vagyok érte :)
7/52 A kérdező kommentje:
3as, akkor Te vagy a főnyeremény.. ritka az ilyen :))
2013. ápr. 6. 12:26
8/52 anonim válasza:
Szerintem én vagyok a legcsúnyább. Disney quazimodót is szebbnek rajzolta, Jimmy meg már kilőtte magát... Maradtam én a dobogón :) Megkéred a kezem ? :D
9/52 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez a Te dolgod lenne !! :))
2013. ápr. 6. 12:35
10/52 anonim válasza:
Most miért? Mára már úgyis megfordult minden érték :D Legyen már pasikérés is, azt a leborult szivarvégét már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!