Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk, lányok! Szerintetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, lányok! Szerintetek az nem "csúnya" amikor a lány magasabb, mint a fiu?

Figyelt kérdés
Mármint ugy értem, hogy járnak a fiu, meg a lány, és mondjuk a fiu 170 cm, a lány meg 177 cm. Ez szerintetek nem sok egy kicsit a különbség?? A válaszotokat előre is köszi!! (:
2010. febr. 25. 20:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
16%
hát én nemlennék olyan pasival semmi pénzért aki alacsonyabb nálam, de láttam már olyat, de sztem gáz.. (márbocsi) :)
2010. febr. 25. 20:37
 2/19 anonim ***** válasza:
25%
Nemtom de engem is érdekelne ez a kérdés kb 160cm 17*f
2010. febr. 25. 20:37
 3/19 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem egy csávó mindenképp legyen magasabb a lánynál.. Én mondjuk könnyen beszélek én 188 cm vagyok a barátnőm 20centivel kisebb.
2010. febr. 25. 20:38
 4/19 anonim ***** válasza:
Mindig azt szokták mondani,hogy a magasság nem számít,meg hogy a szerelem vak.Hát,nem tudom...Nekem számít.Középiskolában volt egy alacsonyabb barátom,és őszintén szólva zavart a különbség.Nem is tartott sokáig.
2010. febr. 25. 20:39
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes és meglepő, de hülyeség csak ezért nem összejönni valakivel Ha szeretitek egymást úgyis tökmindegy:)
2010. febr. 25. 20:40
 6/19 A kérdező kommentje:

húú :))) kösz a gyor válaszokat!

én 14 vagyok 177cm a 18 éves pasi meg 170 cm... sztem nagyon gáz.... ezért azt mondtam neki hogy inkább hagyjuk :))

2010. febr. 25. 20:44
 7/19 anonim ***** válasza:
38%

szerintem az a gáz hogy lány létedre ien nagy debla vagy ...xD

bunko vok tudom dehát nemcska debla vagy de bunko is -.-

na jo ha bunko nemis de akkis a szerelem nagyon hiányzik belőled ku*vara nem tudod mit jelent a szerelem csak egy szokásos 14 éves ku*va vagy akinek mindenáron fiu kell

az érzelmeket meg leszarod nézzen ki jol és ennyi

sza* vagy ennyi

2010. febr. 25. 20:55
 8/19 anonim ***** válasza:

Hát ha ez a problémád, akkor jobb is, ha hagyjátok. :P

Szerintem is fura, olyan morbid, perverz... De ha szeretNÉTEK egymást, akkor nem számítana. De hát szeretetről itt szó sem volt..

2010. febr. 25. 20:57
 9/19 anonim ***** válasza:
20:55 Te tényleg bunkó vagy!De nem is akármekkora.
2010. febr. 25. 21:00
 10/19 anonim ***** válasza:

höhö lehet:P

de megeshet hogy csak őszinte vagyok és úgy bánok az emberekkel ahogy megérdemlik és ha egy 14 éves kis szűzku*vának a világ annyibol áll hogy mindenképp legyen egy fiuja aki jól néz ki... hát akkor mimást várhatna?:P

2010. febr. 25. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!