Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk, lányok! Szerintetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, lányok! Szerintetek az nem "csúnya" amikor a lány magasabb, mint a fiu?

Figyelt kérdés
Mármint ugy értem, hogy járnak a fiu, meg a lány, és mondjuk a fiu 170 cm, a lány meg 177 cm. Ez szerintetek nem sok egy kicsit a különbség?? A válaszotokat előre is köszi!! (:
2010. febr. 25. 20:34
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
én egy szóval sem mondtam hogy jól nézzen ki! nehogymár neked álljon feljjebb!!!! én kérdeztem. nem megbirálást kértem!!! vélemény. nemkell mindennek elmondani....
2010. febr. 25. 21:10
 12/19 anonim ***** válasza:

Az én barátom már 2 éve kisebb nálam (6 cm-el)

Aki nem tudja így elfogadni a jövendőbeli párját az nem szerelmes.

Először nekem is ciki volt vele végig menni az utcán mikor randiztunk, meg anyáék is kicsit kicikiztek. A barátnőim is megmosolyogták de mit az isten, egy idő után belezúgtam. Idősebb mint én de alacsonyabb. Teljesen megszoktam és észrevettem, hogy több olyan kapcsolat is van ahol a lány a magasabb.

Nem kell lenézni ezeket az embereket mert a szerelmet nem centiben mérik. :)

2010. febr. 25. 21:22
 13/19 anonim ***** válasza:

Mindig ledöbbenek mennyi buta, primitív, korlátolt ember van.

Nem "csúnya"? esetleg meglepő, nem hétköznapi. De az ilyesmi csak azokat az embereket érdekli, akiknek nincs saját személyisége és külvilág fontosabb nekik, mint a saját érzelmeik. Megjegyzem, ha igaz szerelemről van szó, annak elvileg semmi nem áll az útjába. Gáz, ha a saját korlátaid mégis igen. Ha te ezt gáznak látod, akkor ne vállald be, az nemis szerelem.

18/L - 180 cm (barátom 172 cm)

2010. febr. 25. 21:26
 14/19 A kérdező kommentje:
jólvan... de azt irtam hogy a pasi... nem azt hogy a pasim, meg a jövendőbelim... nade m1.......
2010. febr. 25. 21:29
 15/19 anonim ***** válasza:
45%
azt irtad hogy azért hanyagolod ezt a kapcsolatot mert kisebb nálad... tehát ha nem lenne kisebb járnál vele tehát nem vagy szerelmes csak pocs kell a p icsadba :P
2010. febr. 25. 22:16
 16/19 anonim ***** válasza:
Morális blamázs vagy és kész.
2010. febr. 25. 22:19
 17/19 anonim ***** válasza:
ezt nem tom kinek irtad de jo szoveg tetszik:D
2010. febr. 25. 22:27
 18/19 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek... :P
2010. febr. 28. 13:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem normális sem a kérdés sem a kérdező... Ahogy előttem is megmondták h ha szeretnéd mind1 lenne h ki a magasabb... Nekem is volt olyan barátnőm aki magasabb volt mint én mondjuk kicsit furán nézhettünk ki mert én 175 vagyok :D De ha valaki beszólt emiatt gyomronvágtam Ennyi. Türkiz :D
2010. márc. 1. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!