Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mi van? (rövid a kérdés...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi van? (rövid a kérdés blablablaaaaaa)

Figyelt kérdés

Tehát... 15 éves meleg srác vagyok, van egy 16 éves hímnemű osztálytársam, és személyes jó barátom.

A lényeg, hogy megtudta, hogy meleg vagyok, és valami elképesztően rendes volt. Mentális gondjaim vannak, és pár napra rá találkoztunk (véletlenül), pánikrohamom volt, hánytam, minden bajom volt, és végig elképesztően kedves volt (a pánikroham ezért volt xD). Aztán a következő, ami gondolkodóba ejtett, hogy miután megtudta, azonnal szólt, hogy át akar jönni. Ez meg is volt, addigra megembereltem magam, még szorongásom sem volt, viszont neki igen. Elképesztő módon. Nem, nem fél tőlem, minthogy igen jelentős erőfölénnyel rendelkezik. Tehát... Nem értem a helyzetet. Az egész kamaszkoromat azzal töltöttem eddig, hogy racionalizáltam mindent, hogy véletlenül se kelljen önmagammal szembenézni, ezért állandóan közönyös voltam minden iránt. Kb. 3 éve most volt az első valódi, szívből jövő nevetésem, és azóta annyit nevettem, hogy az valami elképesztő. Régebben egy udvariatlan megjegyzésre a válaszom rendszerint az volt, hogy porig aláztam az illetőt, most meg egyszerűen kinevetem.

2016. júl. 19. 05:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Ez elképesztő......
2016. júl. 19. 06:55
 2/11 anonim válasza:
Hát ez valóban szinte sokkoló :) Mi a kérdés???
2016. júl. 19. 07:01
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Lekváros buktát, mert szeretem. De lehet, hogy terhes vagy.
2016. júl. 19. 07:04
 4/11 A kérdező kommentje:
A kérdés az, hogy most mit tegyek? Mert szokatlan és új. :D
2016. júl. 19. 08:42
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Ez őszintén szólva nem egy kérdés és nem is hiszem hogy ide tartozik, de én PC vagyok tesó úgyhogy nem bánthatom meg semmivel a homoszexuális testvéreimet.
2016. júl. 19. 10:17
 6/11 anonim válasza:

Jó neked. Irigylésreméltó helyzet. Én is meleg vagyok, de már 18 éves, de 14 éves korom óta kb erre vágyom.

De akkor összejött valami, vagy mi volt mikor átment?

2016. júl. 19. 12:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Ebből az egészből csak azt értem hogy meleg vagy.
2016. júl. 19. 13:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát kb. nekem is csak annyit sikerült felfognom, mint az utolsónak. Javaslom tölts egy kicsit több időt olvasással, hátha javul a fogalmazáskészséged.
2016. júl. 19. 21:17
 9/11 A kérdező kommentje:

Pszichiátria (pszichoframakológia, mert kutatni akarok majd) és matematika témájú szakirodalmat olvasok napi rendszerességgel magyar, angol és német nyelven, szóval ezzel úgy gondolom, nincs probléma. :)

Pszichiátriát és matematikát több forrásból tanultam 13 éves korom óta, anatómiát a Szentágothai-Réthelyi-féle háromkötetes tankönyvsorozatból tanultam, neurológiát Márkus Attila Neurológia c. könyvéből, sejttant Szabó Gábor könyvéből, biokémiát két könyvből, az egyiket Ádám Veronika, a másikat Elődi Pál írta, és még sorolhatnám; szóval úgy hiszem, az olvasásra fordított időmmel nincs gond.

A kifejtésben a megfogalmazással valóban voltak problémák, ugyanakkor 17 sorból és egy szóból a 18. sorban még nem hiszem, hogy a fogalmazókészségemről és olvasottságomról messzemenő következtetéseket lehet levonni, kedves utolsó. :)

Szóval röviden összefoglalva a probléma az, hogy érzelmi szempontból nem tudok mit kezdeni azzal, hogy valaki tud a melegségemről. Valóban szörnyen érthetetlenül fogalmaztam meg, elnézést kérek.

2016. júl. 19. 23:11
 10/11 anonim válasza:
Fiiiigyelj.... te nagyon fura gyerek vagy.... de a melegség a legkevésbé fura benned. És szerintem piszkosul unatkozol.
2016. júl. 20. 06:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!