Hogy tanuljak meg rövid időn belül teletalpas magassarkúba járni?
Pénteken szalagavató,április 30.-án ballagás.Anyám nem engedte,hogy sarkatlan,de elegáns cipőt vegyünk,úgyhogy vettünk ilyet.A durva az,hogy ez is tetszik,meg nagyon szép meg minden,de próbálok benne járni,de egyszerűen csúszik a lépcsőn..stb.,az iskolát meg ballagás idején körbejárjuk,és elég sok lépcső van..tudom,hogy ez a legkisebb gond,de most hirtelen a legnagyobbá vált.
Péntekig kellene valamilyen trükköt bevetnem,hogy mégis tudjak benne járni.(Pénteken szalagavató,ahol a színpad melletti résznél sehol nem lesz a lépcsőn korlát,és attól félek,hogy elfogok a cipőben csúszni.Kényelmes ez a cipő,de világéletemben kondis voltam,úgyhogy nem tudom,mi lesz itt..:/
18/L
Mászkálj benne a szobádban lakásban mindenhol.. eleinte bénázol de aztán jó..:)
a kondi nem lehet kifogás heti 6nap edzek(van hogy egynap 2edzés+ tesik..) és mégis elvagyok 10cmes tűsarkúban.:D
Hajrá!
Viseld amennyit csak tudod, a lakásban, addig amíg leszaladsz a kisboltba és belefogsz jönni.
Ja és kérd meg a párodat, hogy figyeljen rád nehogy eless.
Hordd otthon, minél többet. HA nagyon csúszik a talpa, próbálj ki egy régi néptáncos trükköt, mi mindig ezt használtuk, ha csúszós helyen táncoltunk.
A talpára ragassz leukoplasztot és lépj colába. Tuti nem fog csúszni, még a legcsúszósabb helyen sem.
Szerrintem az az a cipő amiben senki nem jár szépen..,(kiveve ha max 3-4 cm magas)
A csúszás az nem a magassága miatt van,., ha van gyors cipészetek akkor szaladni hozzáá, csúszásgátló a talpára, probléma megoldva
Ma már olyan szépen megcsinálják, hogy nem is latszik, ogy machinálva lett..
/ én a menyasszonyi cipőmet csináltattam meg, nem látszott, igaz sarkas volt, de azt is kicserélték..
Előtte a felcsiszolt mészkövön korcsolyáztam vele, aztán az esküvőn smmi bajom nem volt(ott volt olyan a padló) végig táncoltam benne az éjszakát egyszer sem csúsztam ki, de nem is tapadt oda a cipőm)
Ezekben a telitalpuakban amúgy szerintem minden szögletesen jár...
Muszáj is pihentetnem,tegnap 4-szer(le-fel,azaz 8-szor) mentem végig a 17 db lépcsőnkön,és ma már nagyon fájt a lábam(lúdtalpam is van ráadásul).
De köszi a tippeket!:)
Nm estem el,de nagyon fájnak a lábaim,meg a térdeim..:/
Már csak a ballagás van hátra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!