Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Uszodába fog járni jövő...

Uszodába fog járni jövő héten. Azért megyek mert van némi súlyfeleslegem 10kg. Nagy gáz lenne hogy alul rövid gatyába leszek? Persze lesz alattam fürdőruha is.

Figyelt kérdés
Azért akarom mert a lábam és a fenekem nagy.. Köszönöm a válaszokat 18L
2012. febr. 29. 20:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Te fogsz járni uszodába? Igen gáz! Uszodába úszómez (fürdőruha), úszósapka. Senki nem fogja azt nézni, hogy mekkora a feneked meg a lábad! Uszodában az emberek az úszással vannak elfoglalva, nem strand, ahol a csajokat nézegetik.
2012. febr. 29. 20:58
 2/13 anonim válasza:
32%
Inkább kocogj! Heti 3-4 alkalommal max egy óra! Egyél kevesebb szénhidrát tartalmú ételt. A lényeg a kocogásnál, hogy pluzusod ne menjen 120 fölé, az alatt zsírt égetsz és formál is elég szépen. Hát szerintem szólnak a rövid gyatáért, de esetleg oda telefonálhatsz a portára, úgy legalább anonnim, és megkérdezheted, hogy szabad-e?
2012. febr. 29. 21:00
 3/13 anonim válasza:
2. vagyok, bocs az elgépelésekért, de azért érthető volt így is azt hiszem :)
2012. febr. 29. 21:01
 4/13 A kérdező kommentje:
Bocs én fogok járni*
2012. febr. 29. 21:02
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
Igen gáz, ne aggódj senki nem fog téged bámulni, kivéve ha gatya is lesz rajtad, az úszás nagyon jó.
2012. febr. 29. 21:04
 6/13 anonim ***** válasza:
85%
Ne vegyél fel gatyát, mert sokkal feltűnőbb, mint a síma fürdőruha. Senki sem fog foglalkozni azzal, ha van rajtad felesleg, nyugi!
2012. febr. 29. 21:18
 7/13 anonim ***** válasza:

Most döntsd el, hogy úszni akarsz, vagy a szépségeddel villogni!

A kettő itt nem összeegyeztethető.

2012. febr. 29. 21:26
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem is vehetsz fel rövid gatyát, a legtöbb uszodába a fiúk sem úszhatnak shortokban. Húzz úszódresszt, amúgy meg a kutya se nézegeti ott a tested, mit szóljanak akkor a 60 éves nénik, nekik sincs modell alkatuk, sem szép bőrük.
2012. febr. 29. 21:34
 9/13 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem, hogy jön ide a gatya?
2012. febr. 29. 21:35
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem feltűnőbb leszel rövidnadrágban, mint sima fürdőruhában, én a helyedben hanyagolnám. Az uszoda télen nem ugyanaz, mint a strand nyáron, az emberek sportolni járnak és nem bámulni egymást.
2012. febr. 29. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!