Normális ez? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Egy 13 éves barátnőm is ilyen, teljesen normális. :) Vannak, akik nem tudják elviselni a horrort (pl. én sem), de ha neki tetszik, hadd nézze. Nem valószínű, hogy bármi baja lenne tőle.
15/L
Ha nem lesz tőle idegbeteg idegrohamos,akkor hagyd!De amint látod,hogy feldúlt,ijedezős lesz,akkor azonnal tiltsd meg neki.Amúgy szerintem ha szereti,hadd nézze.Én kettőt v. hármat láttam,mert mindenki mondta,hogy jaj milyen jó..aztán rájöttem h mindentől félek utána,és alig mertem kimenni vécére.Na és aztán így hagytam abba annak idején az ilyen filmek nézését..mondom a félelem nem kell nekem,elég ha a valós életben a valós problémáktól félek.
17/L
9-10éves korom óta nézek anyával igényes (és néha durva) krimiket, 11-12 évesen kaptam rá a horrorra. :) Teljesen normális. A mai fiatalok nagy többsége ezt nézi.
Tudtad, hogy az izgalom, a félelem és a fájdalom boldogsághormonokat termel? Nekem pl volt egy nagyon rossz megoldásom, vagdostam magam. Most meg inkább nézek egy jó horrort, az is hatásos.
Ha a lányod szereti, hadd nézze, végül is jobb, mintha inna, cigizne vagy drogozna.
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!