Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális ez? (Kérdésed túl...

Normális ez? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
A 12 éves lányom imádja a horror filmeket. Ha azt mondom neki,hogy mondjuk nézze a Disney Channelt vagy a Nickelodeont,lehurrog,hogy "Én már kinőttem az ilyen baromságokból!". Sosem beszélünk előtte csúnyán,nem is szoktunk vele kiabálni. Az én koromban még örültem volna,hogy nézhetek ilyeneket...

2013. nov. 16. 17:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Anno 12 évesen én is néztem, meg szerintem az akkori osztálytársaimnak a fele horrorfilmet. Sokkal inkább néztem és szerettem akkor, mint most felnőtt fejjel.:)
2013. nov. 16. 17:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm a választ.
2013. nov. 16. 17:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy 13 éves barátnőm is ilyen, teljesen normális. :) Vannak, akik nem tudják elviselni a horrort (pl. én sem), de ha neki tetszik, hadd nézze. Nem valószínű, hogy bármi baja lenne tőle.

15/L

2013. nov. 16. 18:01
 4/7 anonim ***** válasza:
96%

Ha nem lesz tőle idegbeteg idegrohamos,akkor hagyd!De amint látod,hogy feldúlt,ijedezős lesz,akkor azonnal tiltsd meg neki.Amúgy szerintem ha szereti,hadd nézze.Én kettőt v. hármat láttam,mert mindenki mondta,hogy jaj milyen jó..aztán rájöttem h mindentől félek utána,és alig mertem kimenni vécére.Na és aztán így hagytam abba annak idején az ilyen filmek nézését..mondom a félelem nem kell nekem,elég ha a valós életben a valós problémáktól félek.

17/L

2013. nov. 16. 19:00
 5/7 anonim ***** válasza:

9-10éves korom óta nézek anyával igényes (és néha durva) krimiket, 11-12 évesen kaptam rá a horrorra. :) Teljesen normális. A mai fiatalok nagy többsége ezt nézi.

Tudtad, hogy az izgalom, a félelem és a fájdalom boldogsághormonokat termel? Nekem pl volt egy nagyon rossz megoldásom, vagdostam magam. Most meg inkább nézek egy jó horrort, az is hatásos.

Ha a lányod szereti, hadd nézze, végül is jobb, mintha inna, cigizne vagy drogozna.

14/l

2013. nov. 16. 23:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Én mikor 12 éves voltam meg még kisebb Adams Familyt néztem elalvás előtt :D Sokkal jobb volt mint ami mots megy a Disney chanelen. Nem csodálom,hogy jobban szereti a horrort én falra mászok a Disney Chanel meséitől ahogy visonganak bennük, és a lányok vagy idegesítően okosak vagy kis pi*csák. 16/L
2013. nov. 17. 15:41
 7/7 anonim ***** válasza:
én jelenleg 15 éves vagyok és volt egy olyan korszakom amikor éles váltással mesék helyett horrort, akciót kezdtem nézni..szerintem is teljesen normális ez(pl én azért van holy megnézek egy-két animációs filmet) de többségben más a stílusom mint általában a velem egykorúaknak, és ettől függetlenül teljesen normális vagyok(pl a mostohaöcsém 1,5 évvel fiatalabb és ő is imádja a horrort, ő pl az akciófilmeket nem szereti)
2013. nov. 17. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!