Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejövök a mostoha bátyámnak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

H@jn@lk@ kérdése:

Bejövök a mostoha bátyámnak?

Figyelt kérdés
Nemrég volt anyukám esküvője és a lagzin táncoltam az új férje fiával, aki mostmár a mostoha bátyám. Öt év van köztünk, ő 21. Miközben táncoltunk ő elkezdte a fejemet és a homlokomat puszilgatni, aztán közelebb húzott magához és egy kis idő után már a seggemet simogatta tánc közben. Nem tudom mennyit ivott ha ivott egyáltalán. Szerintetek bejövök neki?
2016. jún. 5. 22:07
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
De lehet hogy csak bejövök neki nem pedig tetszem neki nem?
2016. jún. 9. 20:28
 22/28 anonim ***** válasza:
...mi a különbség?
2016. jún. 9. 20:32
 23/28 A kérdező kommentje:
Hát nem is tudom. Valami különbség csak van köztük.
2016. jún. 13. 20:29
 24/28 anonim ***** válasza:

szerintem nincsen különbség a bejövés és a tetszés között.

az alkohol egyébként csak a gátlásokat oldja. tehát nem az alkohol MIATT tetszettél neki, hanem már valószínű akkor, amikor meglátott. én legalábbis egy lányról első látásra megmondom, hogy tetszik-e nekem.

Aztán az alkohol hatására már meg mert puszilni meg tapperolni a feneked.

24F

2016. jún. 13. 23:07
 25/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi kommenteket.
2016. jún. 28. 20:50
 26/28 A kérdező kommentje:
És lehet hogy már nem emlékszik arra ami történt?
2016. júl. 13. 19:08
 27/28 anonim ***** válasza:

én nem alapoznék arra, hogy elfelejtette/nem emlékszik rá a pia miatt...én mindig emlékszem rá, ha egy csaj tetszik nekem, az biztos.

Szerintem semmiképpen ne hozzad neki TE szóba, az ilyet jobb elfelejteni, lehet, hogy tényleg részeg volt és csak azért csinálta.

Mindenesetre, ha nem akarod bátorítani, légy vele tartózkodó, lehetőleg ne érintsed meg beszélgetés közben és ne viccelődjél vele szexi dolgokról, mint sok csaj szokta csinálni. Még félreértheti ezeket a dolgokat, és ki tudja, hogy mi lesz belőle. sajnos BIZTOS, hogy bejössz neki...

2016. júl. 18. 12:49
 28/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2016. júl. 18. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!