Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejövök a mostoha bátyámnak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

H@jn@lk@ kérdése:

Bejövök a mostoha bátyámnak?

Figyelt kérdés
Nemrég volt anyukám esküvője és a lagzin táncoltam az új férje fiával, aki mostmár a mostoha bátyám. Öt év van köztünk, ő 21. Miközben táncoltunk ő elkezdte a fejemet és a homlokomat puszilgatni, aztán közelebb húzott magához és egy kis idő után már a seggemet simogatta tánc közben. Nem tudom mennyit ivott ha ivott egyáltalán. Szerintetek bejövök neki?
2016. jún. 5. 22:07
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Nem kamu. A többiek vagy haza mentek már vagy kint cigiztek.
2016. jún. 6. 15:30
 12/28 anonim ***** válasza:

Amennyiben nem kamu, úgy szerencsétlen "bátyád" egy óriási barom :P

1) Oké, hogy nem vagytok vérrokonok, de azért mégis egy családba tartoztok... nem tudom, nekem nagyon fura lenne azzal a sráccal járni, aki elvileg az "új" testvérem.

Mármint, képzeld el:

"Szia Petra, hadd mutassam be a barátomat, aki a bátyám."

2) Oké, összejöttök meg minden... de mi lesz, ha nem működik, és szakítotok? Esetleg meg is utáljátok egymást emiatt? Nem tudjátok elfelejteni egymást, mert rokonok lettetek, elég gyakran látni fogjátok egymást.

Szóval semmiképp sem járnátok jól

2016. jún. 6. 16:10
 13/28 A kérdező kommentje:
Én nem akarok vele összejönni. A kérdés csak az volt bejövök-e neki?
2016. jún. 6. 17:36
 14/28 anonim ***** válasza:

Ennél már csak az lenne egyértelműbb "jel" ha feldobott volna az asztalra és...

Más szóval igen.

2016. jún. 6. 17:50
 15/28 anonim ***** válasza:
"a seggemet simogatta tánc közben"
2016. jún. 8. 05:53
 16/28 anonim ***** válasza:
*biztosan nem talált kint a retyón wc papírt!
2016. jún. 8. 05:54
 17/28 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat kértem
2016. jún. 8. 17:03
 18/28 anonim ***** válasza:

hát nem tudom, úgy látszik sok tapasztalatod nincsen a fiúkkal, hogy ilyen kérdést egyáltalán felteszel.

Más lányoknál kétséges lehet az, hogy ha sokat NÉZI a fiú, akkor bejön-e neki. Erre jössz te, és megkérdezed, hogyha puszilgat és a seggedet fogdossa, akkor bejössz-e neki.

A válasz: igen, egyértelműen bejössz neki, tuti szívesen megdugna, ha hagynád.

2016. jún. 8. 17:28
 19/28 A kérdező kommentje:
És van rá esély hogy csak azért tette mert ivott, vagy attól csak felbátorodott? Vagy csak azért csinálta mert ivott és valójában nem tetszem neki?
2016. jún. 8. 18:41
 20/28 anonim ***** válasza:

Az ital nem így működik.

Feloldja a gátlásokat. Felbátorodik tőle, nem téveszméi lesznek.

Igen, tetszel neki, ezért gyorsan beszéld meg vele hogy ez nem fog működni, kopjon le.

2016. jún. 8. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!