Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Probléma, ha egy fiú 167 cm magas? Lányok, mit gondoltok?
Voltam bevásárolni és az emberek nagyrésze a boltban (kb.5-6) ember velem hasonló magasságú volt.A többiek is 175 körül voltak.Nekem az ortopéd orvos mondta,hogy ez átlagos.Szerinte nem normális,hogy manapság sokan 185-200 cm magasak.Szerinte ez a sok vegyszer és hormonnal tőltött élelmiszer miatt van.Illetve ezeknek gyenge a csontozatuk,a legtöbb magas embernek gerincproblémáka van.Szóval nem olyan jó magasnak lenni,mint hiszitek.Az krvos szerint az én magasságom a normális ebben a korban.
De kérdezd meg apádat,mennyi az átlag?Úgy értem,mi esik bele az átlagosba?Pl 170-180 vagy mennyi.Ne egy számot mondjon,hanem egy terjedelmet.Pl.a 172 cm átlagos?
A magasak kiküszöbölhető gerincproblémával(sokan),az alacsonyak meg nagyon nehezen kiküszöbölhető gerincproblémával küszködnek.Itt az élő példa ré:)
Sokszor megfogadtam hogy nem írok többet,de az emberei defekt piszkálja a normális önbecsülésű emberek oldalát.
170cm társad mindent leírt,amit egy egészséges lelkületű alacsony ember érez,kövesd a példáját,és ne gyere mindig az idétlen földről szalajtott érveiddel.
Semmi köze nem volt itt az erőléthez,azt kérdezted magas e,nem zsiráf vagyok,te vagy törpe,ennyi:)
Te lelki beteg önbizalom hiányos barom:D
És ezt a meddő vitát meddig akarod folytatni,hány ember küldjön el a francba?!Hogy beleverje abba a n*mn*rm*lis agyadba az igazságot,az átlag 176,te még 170cm se vagy,akkor mit okoskodsz törpilla?:D:D
AZ meg hogy ki az erősebb sok mindentől függ,pl:jártas e harcművészetben,van e nála fegyver.Hiába agresszív a hiéna,ha az oroszlán nagyobb....
Vidéki vagyok,eddig kb.2 szer láttam a Dunát.Ebből is látszik,hogy egy burzsuj fővárosi győkér vagy,aki élvezetből másokat kínoz egy külső tulajdonság miatt.Én kezdtem elfogadni a magasságom és rájöttem,hogy nem is vagyok alacsony,de te jössz és azt mondid,hogy de igen,alacsony vagy és szenvedj emiatt,mert nekem az olyan jól esik.
A pitbull nem a legagresszívabb kutya,az ilyen palotapincsi és társai,az ilyen macskaméretű kutyák a legagresszívabbak.Nem csak agressziv vagyok.De mi a baj az agresszióval?Ti amúgy is az agressziót szeretitek.Azért kell nektek 2 méteres pasi,mert erős és minél jobban negtidjon titeket verni.Az ősszes agressiv idióta kőcsögnek van barátnője,míg a normális,kedves fiúk nagyrészének nincs.Akkor mi a baj az agresszióval?Te is nyilván egy 2 méteres börtöntőlteléket választanál egy 170-175 centi magas,kedves,megbízható,szerethető szemelyiségű fiú helyett,csak mert az elöbbi magasabb nála.
De mondom,te biztis egy hajléktalanba is belerúgsz az utcán és az orra alá dörgölöd ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!