Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Probléma, ha egy fiú 167 cm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Probléma, ha egy fiú 167 cm magas? Lányok, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
18 vagyok,valószínűleg még növök.

2016. ápr. 2. 15:25
 81/109 A kérdező kommentje:

Voltam bevásárolni és az emberek nagyrésze a boltban (kb.5-6) ember velem hasonló magasságú volt.A többiek is 175 körül voltak.Nekem az ortopéd orvos mondta,hogy ez átlagos.Szerinte nem normális,hogy manapság sokan 185-200 cm magasak.Szerinte ez a sok vegyszer és hormonnal tőltött élelmiszer miatt van.Illetve ezeknek gyenge a csontozatuk,a legtöbb magas embernek gerincproblémáka van.Szóval nem olyan jó magasnak lenni,mint hiszitek.Az krvos szerint az én magasságom a normális ebben a korban.

De kérdezd meg apádat,mennyi az átlag?Úgy értem,mi esik bele az átlagosba?Pl 170-180 vagy mennyi.Ne egy számot mondjon,hanem egy terjedelmet.Pl.a 172 cm átlagos?

2016. ápr. 24. 16:34
 82/109 anonim ***** válasza:

A magasak kiküszöbölhető gerincproblémával(sokan),az alacsonyak meg nagyon nehezen kiküszöbölhető gerincproblémával küszködnek.Itt az élő példa ré:)

Sokszor megfogadtam hogy nem írok többet,de az emberei defekt piszkálja a normális önbecsülésű emberek oldalát.

170cm társad mindent leírt,amit egy egészséges lelkületű alacsony ember érez,kövesd a példáját,és ne gyere mindig az idétlen földről szalajtott érveiddel.

2016. ápr. 24. 22:26
 83/109 anonim ***** válasza:
Bocs rosszul írtam:*Az alacsoyak nagyon nehezen kiküszöbölhető,pszichés problémával köszködnek,az élő példa te vagy *rá.
2016. ápr. 24. 22:27
 84/109 A kérdező kommentje:
Mi az,hogy amit egy egeszseges lelkuletu alacsony ember erez?Ugy csinaltok,mint ha ez valami betegség lenne.Az orvos megmindja,hogy a 170 cm átlagos.Attól,hogy te zsiráf vagy,mg nem az a normális.A 170 még igyis kozelebb van a ferfi átlaghoz,mint a 175 a nőihez.Amúgy meg a legtöbb roma és a környéken szinte az összes verekedős,balhés arc 170 cm körül van.Mégis mindenki fél tőlük.Kivncsi vagyok,hogy a te "nagy,férfias" (lol) 190 centis barátod bele merne e kőtni a 170 centis balhés albán származású gyerekbe.Vagy,ha az belékötne,mit csinálna?Gondolom összeszarná magát
2016. ápr. 27. 14:35
 85/109 anonim ***** válasza:

Semmi köze nem volt itt az erőléthez,azt kérdezted magas e,nem zsiráf vagyok,te vagy törpe,ennyi:)

Te lelki beteg önbizalom hiányos barom:D

És ezt a meddő vitát meddig akarod folytatni,hány ember küldjön el a francba?!Hogy beleverje abba a n*mn*rm*lis agyadba az igazságot,az átlag 176,te még 170cm se vagy,akkor mit okoskodsz törpilla?:D:D

AZ meg hogy ki az erősebb sok mindentől függ,pl:jártas e harcművészetben,van e nála fegyver.Hiába agresszív a hiéna,ha az oroszlán nagyobb....

2016. ápr. 27. 21:37
 86/109 A kérdező kommentje:
Nem vagyok a barátod.Amúgy meg a pitbull sem nagytestú kutya,mégis az a legerősebb.A héten voltam az orvosnál és mind a háziorvos és az asszisztense is azt mondta,hogy egyáltalán nem vagyok alacsony és 21 éves koromig még növök.Mmeg akkor.is én vagyok a legerősebb,vagyis a legnagyobb.
2016. ápr. 28. 16:22
 87/109 anonim ***** válasza:
Te egy idióta vagy,nem erős.A pitbull meg mióta a legerősebb kutya?Maximum a legagresszívebb,mint te, tudod a törpék ezzel kompenzálnak:DEttől erősebb nem vagy,csak még az átlagosnál is visszataszítóbb,nem elég hogy törpe,de még egy bunkó agresszív állat is,aki ettől érzi nagynak magát.A kutyának nem fogsz kelleni,majd maximum egy pitbull család befogad,vagy irány a Duna,ahogy a régi nagyratörő terveidben is említetted:D
2016. ápr. 28. 20:13
 88/109 A kérdező kommentje:

Vidéki vagyok,eddig kb.2 szer láttam a Dunát.Ebből is látszik,hogy egy burzsuj fővárosi győkér vagy,aki élvezetből másokat kínoz egy külső tulajdonság miatt.Én kezdtem elfogadni a magasságom és rájöttem,hogy nem is vagyok alacsony,de te jössz és azt mondid,hogy de igen,alacsony vagy és szenvedj emiatt,mert nekem az olyan jól esik.

A pitbull nem a legagresszívabb kutya,az ilyen palotapincsi és társai,az ilyen macskaméretű kutyák a legagresszívabbak.Nem csak agressziv vagyok.De mi a baj az agresszióval?Ti amúgy is az agressziót szeretitek.Azért kell nektek 2 méteres pasi,mert erős és minél jobban negtidjon titeket verni.Az ősszes agressiv idióta kőcsögnek van barátnője,míg a normális,kedves fiúk nagyrészének nincs.Akkor mi a baj az agresszióval?Te is nyilván egy 2 méteres börtöntőlteléket választanál egy 170-175 centi magas,kedves,megbízható,szerethető szemelyiségű fiú helyett,csak mert az elöbbi magasabb nála.

De mondom,te biztis egy hajléktalanba is belerúgsz az utcán és az orra alá dörgölöd ezt.

2016. ápr. 30. 18:09
 89/109 anonim ***** válasza:
Ne magadból indulj ki.Az én pasim is kedves,de ezt pszichiátriai esetekkel nem vitatom meg.Nem vagy alacsony?Majd rávilágítanak az emberek,te meg majd mindenkit szétversz?Ugyanmár.....Te szánalomvölgy,te siralomtanya:D
2016. ápr. 30. 22:38
 90/109 A kérdező kommentje:
Miért világítanának rá?Ki foglalkozik ezzel?Ki nézi azt,hogy én milyen magas vagyok?Az orvos megmondta,hogy nem vagyok alacsony!! Az előző gyerek apja valószínűleg fogorvos vagy nem tudom,de nem az a szakterülete,hogy ki milyen magas.A háziorvos és az asszisztense szerint nem vagyok alacsony.Az ortopéd orvos szerint az én magasságom a normális,az nem normális,hogy valaki 190 cm,meg afölött van.Ez a sok vegyszer meg hormonnal kezelt élelmiszer eredménye.Te is megmondtad,hogy a 170 nem alacsony,mikir fogod már fel?????
2016. máj. 1. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!