Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Probléma, ha egy fiú 167 cm magas? Lányok, mit gondoltok?
Te el vagy tévedve,én őt nem vetem meg,de még téged sem,te tiszta..Na jó nem mondok semmit...
A mosoly jeleket nem kigyúnyolásból írtam,hanem már nevetségesek voltak az erőltetett érveid,szerintem hallgass a másik kommentelőre,és menj el egy pszhiáterhez...
Ja,te még csak 167cm vagy,honnan tudod hogy eléred a 170cm-t,a jövőbe látsz?Én például 17 éves koromba értem el a 170cm-t,és ott meg is álltam.Tehát most nem is értem mire a hajcihő,mikor most is alacsony vagy(és ha olyan magas leszel mint én,akkor is alacsony leszel).
És tök mindegy,hogy 179 vagy 176,vagy 180,az a lényeg hogy mi ezt NEM ÉRJÜK EL tehát alacsonyak vagyunk!
És most azért fogom a csaj pártját,attól eltekintve hogy ő magas,és a magas csajok eléggé ellenségesek az alacsony pasikkal,mert a régi énemet látom benned,(persze én nem voltam ennyira agresszív,verekedős),de ugyanilyen voltam,mindig arra vágytam hogy magas,átlagos legyek.Aztán rájöttem hogy piszkosul nem vagyok annyi,és nem éri meg mindenki előtt hülyét csinálni magamból.Neked megéri?Olyan nehéz beismerni hogy alacsony vagy?MItől vagy/vagyunk kevesebbek ettől?!Mond már meg mitől?Ugyanúgy lehet értékes valaki ha alacsony,és ugyanúgy lehet értéktelen valaki,ha magas vagy átlagos.Ezek formaságok,csak az udvarlásnál érződik a negatívja.És akkor mi van?!Keresünk olyan csajt,aki alacsonyabb nálunk ENNYI,bőven van,hidd el,de azokhoz ne úgy menj oda mint egy önbizalomhiányos srác,aki átlagosnak képzeli magát,hanem úgy mint egy büszke,határozott,céltudatos ám de alacsony srác.Szerinted kevesebbnek fog érezni?NEM!Ezt csak te gondolod így,tedd helyre a fejedben a dolgokat,és próbálj meg tiszta lappal indulni.
Akkor egy 177 centi magas ember magas?
A 168 cm MA SEM tekinthető alacsonynak.Ez van leírva a cikkben
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..
Olcasd el.az első választ
Hagyjuk már ezt a "kicsi" dolgot.Nem vagyok kicsi.Jóval nagyobb vagyok a legtöbb embernél.És ezt nem magasságra értem.A gyerek anyja is megmondja,hogy a 170 átlagos.Amit te linkeltél az meg egy közvéleménykutatás volt,nem az átlag leírása.Ennyi erővel az összes nő milliomos férjez akar,az emberek 99.9%-a pedig nem milliomos.
De nekem a legnagyobb bajom az,hogy azt mondjátok,hogy ez a magasság nem férfias,meg egy férfi 190-tól kezdődik stb..Ezért vagyok agressziv.Képzeljétek el,levertem egy 185 centis gyereket.Nem önszántamból mentem neki.Reflexszerű védekezés volt.Elkezdett engem ütögetni,en meg felidegesedtem,egyszerűen megfogtam és földhö b**tam.De ő már elég sokat piszkált,többek között a magasságom miatt is.Egyébként 95 kiló a gyerek,ne higyjétek azt,hogy egy vékony gyenge gyerek.Szóval akkor ki a férfi???
A 172-3 centi az már szerintetek is átlagos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!