Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Probléma, ha egy fiú 167 cm magas? Lányok, mit gondoltok?
Nem,én az agresszív embereket alapból utálom,ha kicsi,ha nagy!De nehogy azt hidd hogy az alacsony termeted előnyös agresszióval egyensúlyozni,az csak mindenkiből antipatikus hozzáállást vált ki veled szemben...
Nem elég hogy kicsi,még egy tuskó,agresszív állat is...
Fogd már fel,hogy nem vagyok kicsi!!!Ez kib**ottul megalázó,hogy így beszélsz.Az alacsony meg a kicsi két külön fogalom.Akkor te meg egy nagy tehén vagy.Szerinted egy lánynak előnyös,hogy olyan magas,mint egy átlag férfi??NEM!Akkor mégis mi alapján nézel le engem?Igen,nem felelek meg az ideálnak,DE TE SEM!A lányok a magas fiúkat szeretik,a fiúk meg az alacsony lányokat.Ennyi!Egy szinten vagyunk.
Akkor miért van az,hogy az összes agressziv,aluliskolázott bunkó baromnak van barátja,míg a normálisoknak nincs?Amúgy meg nem vagyok agresszív,csak kényes vagyok erre a témára.A gyereket meg őnvédelemből vertem meg.Egy reflex volt,nem tehetek róla.Már évek óta csesztetett,régebben fizikailag is.Aztán egyszer elkezdett engem ütögetni,nálam ekkor elszakadt a cérna,megfogtam a derekánál és beleb*tam a főldbe a 95 kilós gyereket.Inkább egy hős vagyok,mint egy agresszív állat.Persze az egy dolig,hogy azt akarom,hogy úgy tekintsenek rám,mint egy vadállatra.Csak azt akarom,hogy tiszteljenek és "keménynek" tartsanak.Mert megérdemelném.Én továbbra is azt vallom,hogy 170-től 180-ig terjed az átlag,tehát a 170 már átlagos.
Azért vagy nagy tehén,mert a női átlag 164 cm.A fiúk általában a 160 cm körüli lányokat szeretik.Tehát te 15 centivel térsz el a női ideáltól!!Akkor meg mire vered magad?A legtöbb fiú a kis,arsnyos,cuki lányokat szereti,nem a zsiráfokat!Magas lánynak lenni épp olyan,mint alacsony fiúnak.175 cm lányban kb.olyan mint 165cm fiúba.Csak az a szerencsétek,hogy a fiúk nem olyan válogatósak,nekünk nincsenek ilyen radikális elvárásaink a kűlsőségek terén.
A legtöbb modell lány elég ocsmány.Ők nem azért modellek,mert szépek,hanem hogy jól be tudják mutatni a ruhákat.A legtöbb modell lány magas és még a fmnál is vékonyabb,olyan mint egy villanyoszlop.Nehogy azt hidd,hogy ez tetszik a fiúknak.Egyszerűen csak a ruha áll jól rajtuk.Miért akarna egy férfi modell lenni?A modellkedés b.u.z.i.s.Egy igazi férfi nem lesz modell.Plusz egy igazi férfinek nem is olyan az alakja,mimt egy modellnek.Ráadásul a modellkedés egy semmitéró,alja munka.Semmiben nem járul hozzá a társadalom építéséhez.Ha akarok venni egy ruhát,felpróbálom hogy néz ki rajtam,nem azt nézem,hogy hogy áll egy modellen.
Tény,hogy az alacsony emberek kevésbé hajlamosak bizonyos betegségekre és általában tovább is élnek.A magasak hajlamosabbak tőbb betegségre pl.gerincproblémák vagy izületproblémák.Tehát evoluciós szempontból sincs semmi elónye a magasságnak,sőt inkább az alacsonyabb termet az előnyös.
Bruce Lee is 171 centi volt,mégis levert mindenkit.Egy legenda,sokan tartják a világ legkeményebb emberének.Meg most komolyan szerinted Branch Warren kicsi?110 kiló,nehézsúlyú.Hiába 170 centi,attól még egy óriás.Vagy Putyin szerinted kis ember?Ő a világ leghatalmasabb embere,hiába 170 centi
De miért nem fogod már fel,hogy te magad vallottad be,hogy a 170 nem alacsony???Már 150x leírtam,ezért most nagybetúvel leírom háromszor.HA 182CM 6 CENTIVEL TÉR EL AZ ÁTLAGTÓL ÉS EZ MÉG ÁTLAGOS MAGASSÁG,AKKOR A 170,AMI SZINTÉN 6 CENTIVEL TÉR EL AZ ÁTLAGTÓL,HOGYAN LEHET ALACSONY?HA 182CM 6 CENTIVEL TÉR EL AZ ÁTLAGTÓL ÉS EZ MÉG ÁTLAGOS MAGASSÁG,AKKOR A 170,AMI SZINTÉN 6 CENTIVEL TÉR EL AZ ÁTLAGTÓL,HOGYAN LEHET ALACSONY?HA 182CM 6 CENTIVEL TÉR EL AZ ÁTLAGTÓL ÉS EZ MÉG ÁTLAGOS MAGASSÁG,AKKOR A 170,AMI SZINTÉN 6 CENTIVEL TÉR EL AZ ÁTLAGTÓL,HOGYAN LEHET ALACSONY?
Ha 176 az átlag,akkor is hogy lenne már alacsony a 170?Az átlag nem egy minimum érték.Nem azt jelenti,hogy csak az az átlagos,ami 176.Ha a 170 alacsony,akkor a 180 is már igen is magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!