Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Probléma, ha egy fiú 167 cm magas? Lányok, mit gondoltok?
Csak egy olyan közösségben vagy,ahol magasak az emberek.Én sok embert ismerek,aki nálam alacsonyabb.
Amúgy kiváncsi lennék,az előző válaszolóknak ha szűletne egy gyereke,aki csak 160 centire nőne,akkor mi lenne?Kitagadnák a családból?Örökbeadnák?Ő is csak egy genezikai hulladék tőrpe lenne?
Azért,mert elítélsz,lenézel,kevesebbnek tartasz valakit egy külső tulajdonság miatt.Magadat meg többnek érzel valakinél egy külső tulajdonság miatt.Ez fasiszta felfogás/gondolkodás.Egy külső,teljesen lényegtelen tulajdonság miatt megvetni,lenézni valakit.Kimentem az utcára,az első férfi,aki szembejött velem,alacsonyabb volt.A 170 tökletesen átlagos magasság.Csak a magasak találtk ki és terjesztették el,hogy a 170 alacsony,azért hogy kevésbé legyenek eltérve az átlagtól,mert nekik sem jó,hogy magasak.Ezért próbálják az átlagot mesterségesen felfele kerekíteni.Amúgy meg 175-nél ha fizetnének se lennék magasabb.
De mi lenne,ha születne egy 160 centis fiad?Őt is így megvetnéd?Szégyelnéd?Kitagadnád a családból,csak azért mert alacsony?
Gondolom te se mernéd Arndold Schwarzennegger,Barack Obama,vagy Dolph Lundgrennek azt mondani hogy te colos s*ggf*j...
Erről ennyit...
Amúgy meg nem a "pici aranyos" lány az,akit nem fog zavarni a magasságom,hanem a normális lány az,akit ez nem fog zavarni.Aki akár még magasabb is lehet.Volt egy lány,aki szeretett,de nem lett volna kpes velem együtt lenni.De van kb.175 centi.De őt nem csak a külsőségek érdekelték,hanem a pénz is.Mindig azt beszélte,hogy "ha nekem lesz majd egy gazdag pasim ilyen meg olyan jó lesz.." .Egy igazi r**banc.Az ilyenek ne is jöjjenek.A normális fiúk megtalálják a normális lányokat,akiket nem a magasság,pénz stb..érdekel.Az ilyen felszínes pi**csák meg amúgy sem érdemlik meg,hogy bárki is foglalkozzon velük.Úgyis elhagynák/megcsalnk a barátjukat egy gazdagabb pasiért.Az ilyen lányok a férfi vesztét akarják.Azt akarják,hogy a férfi bármit megtegyen értűk,egy érzelmi rabszolgává akarják tenni.
Én nem szólnék be nekik,de ismerek valakit aki 170 centi és gond nélkűl leverné az összeset.
Ha még mindig tévúton jársz a férfi átlag magasságot illetően,akkor ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt,ahol egyértelműen leírják hogy a nők többsége milyen férfiakhoz vonzódik,és hogy mennyi az átlag magasság: [link]
Az elején van a lényeg,miszerint:"A valószínűségszámítás azt diktálná, hogy kétszáz párból egy esetében a nő magasabb a férfinál. A valóságban azonban 720 párra jut egy "fordított magasságú". A felmérés szerint a férfiak átlagmagassága 178 centiméter, míg a nőké 164, azaz a különbség átlagosan 14 centi."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!