Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Probléma, ha egy fiú 167 cm magas? Lányok, mit gondoltok?
Igen,a 170 az átlag alatt van.De a 177 cm meg az átlag felett?Akkor a 177 cm az már magas?Akkor egy 175 centis ember törpe,egy 177 centis meg már óriás?Ezt nem bírom felfogni.Ami az átlag alatt van egy kicsivel az már alacsony,de ami az átlag felett,az átlagos?Miért????Te magad mondtad ki,hogy a 180cm még átlagos.De hiszen az átlag felett van!!Akkor most mi van?Ez csak egyirányba működik?176 az átlag,a 175 már alacsony,a 183 meg még átlagos??Emlékszem írtál erről valamit,de abból nem sokat értettem.De ez nem működhet egyirányba.Ha ami az átlag alatt van alacsony,akkor ami az átlag felett van az magas.Akkor a 177-nek már magasnak kell lennie.Miféle hülye mesterséges kitalált duma ez,hogy ami az átlag alatt van egy centivel az alacsony,de ami felette van 8 centivel az még átlagos???Ez lehetetlen.Ilyen nincs.Ekkora nagy baromságot még életemben nem hallottam.Ezt be is lehetne írni a Guiness-rekordok kőnyvébe,mint a világ legnagyobb baromsága.Az az átlagos magasságú ember,akinek 170 és 180 közé esik a magassága.
Nem azt mondtam,hogy Putyin alacsony lenne.Te mondtad,hogy egy 170 centis ember "kicsi".Ez rohadtul megalázó.Erre írtam,hogy Putyin a világ leghatalmasabb embere,szóval nem lehet kicsi.
Igen,az hogy kinek mi tetszik,az egy szubjektiv dolig.Én nem magamból indultam ki,nekem twtszett már 170+os csaj.De az tény,hogy a többség a 160 körűlieket részesíti előnyben,nem a 175-ös lányokat.Az,hogy azt mondod,hogy a fiúknak a 175 körüli lányok tetszenek,olyan mint ha azt mondanám,hogy 165 cm a férfi ideál.Hiába nagyképűek a magas lányok,attól még ők is ugyan olyan szarok,mivel a női ideál 160 cm.
Hát te totálisan hűlye vagy.Nem tudsz észérveket mondani,csak kőtekedni.Gondolom matekból megbuktál,mivel fogalmad sincs mi az átlag.Aki ekkora baromságot állít,azt még az általánosban sem kéne átengedni.De akkor teszerinted egy 176 centis ember 75 kilósan sovány,85 kilósan még teljesen átlagos..Persze,hiszen átlagosan 76 kiló egy 176 centis ember,akkor 75 kilósan már sovány,hiszen kevesebb mint az átlag,de 85 kiló az teljesen normális még.Persze.
De nem tudom,te mit pattogsz itt nekem,te is egy genetikai hulladék zsiráf vagy,11 centivel magasabb vagy a női átlagnál.A nőideál magassága 160cm körűl van.A többségnek nincs túl alacsony nó,de 175 már a legtöbbnek túl magas.Akkor te mégis mi a faxomra vered itt magad?Kib****ott messze vagy a női ideáltól.A fiúk az aranyos,kedves,kis lányokat szeretik,te meg egy nagy,kötekedő zsiráf vagy.Amúgy meg akkora puncimágnes vagyok,hogy szerelmes vilt belém egy 178 centis lány.Az legalább nem egy felszínes p...a volt.Meg lehetett volna már csajom,ha nem kűldöm el melegebb éghajlatra valami jelentéktelen dolog miatt.
Mellesleg a 158 centis gyereket is ugyan úgy felengedik,mert senki nem veszi észre azt a 2 centit.Plusz a cipő is ad 2-3 centit,így a 157 centis gyereket is felengedik.
De én is azt mondom hagyjuk ezt,nekem nincs kedvem itt irogatni,meg tőbb időt elcseszni rád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!