Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez tenyleg akkora problema?
Túlságosan ragaszkodó vagyok es romantikus...
Mindig a barátnőmmel akarok lenni es rajzolok neki nagyon szep dolgokat es mindig meglepem es nem vagyok tolakodó Sosem...
Szoval mar tobb lany is dobott miutan rajottek hogy tulszeretem őket...
Hogy lehet errol leszokni?? Vagy maradjak ilyen?? Miert nem ertekeli ezt senki...
16F
Tapasztalatlan a felfogásod, és ezt nem kötekedésből írom.
Élj, csinálj dolgokat, ismerkedj emberekkel, érdeklődj minden után, tapasztalj; és nem lesz ilyen problémád.
Próbálok mondatonként válaszolni:
Ne vedd sértésnek, ha 16 vagy ez nem végleges állapot.
Túlságosan ragaszkodó vagyok es romantikus...
Van egy határ miután teher a ragaszkodás, a romantika kell, de nem mindig. Ha Te is minden nap a kedvenc ételed kapnád megunnád.
Mindig a barátnőmmel akarok lenni es rajzolok neki nagyon szep dolgokat es mindig meglepem es nem vagyok tolakodó Sosem...
Szerinted, neki is kell a magánélet, nem azért mert nem szeret Veled lenni, folytogatod a ragaszkodással. Hasonló helyzetben így éreznél Te is.
Szoval mar tobb lany is dobott miutan rajottek hogy tulszeretem őket...
Nem túlszereted, birtokolni akarod, kisajátítani.
Hogy lehet errol leszokni??
Fentebb már elhangzott, légy mindenre nyitott...stb.
Vagy maradjak ilyen??
Nem akarat kérdése, majd változni fogsz, ne aggódj.
Miert nem ertekeli ezt senki...
Mert nem szereti senki a bezártságot, ha elmész, és vissza jössz örülni fognak Neked ha szeret az illető. Ha pedig nem, akkor nem Te, vagy Ő az igazi.
De még korai, ne gondolkodj ezen, hallgass az érzéseidre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!