Hogy lehet nőni? Ez a módszer tenyleg beválik?
A magasagomat akarom növelni tudom genetika de nincs ra semmi módszer??
Növekedési hormonok??
Reggelente magasan a az emberek ha egesznap fekszek az agyban nagyobb leszek??
16 éves vagyok és 168 cm nagyon idegesítő mert mindenki mar 180 körüli 😞 felek hogy mar nem jövök es ilyen maradok... A lányok kevesbe szeretik az alacsony fiukat...
Nincs ilyen módszer, ha lenne, nem léteznének a világon alacsony férfiak.
A lányok meg válogatnak, ez a dolguk, de nem kizárólag a magasság alapján. Pl. a nagy farok, a sok pénz, a jó humor és az intelligencia jelentősen lefaraghat a magasság miatti hátrányodból. Javaslom inkább ezekre gyúrj rá.
:-D
Na látod! Akkor annyira nem tragikus a helyzet!
Ha egész nap fekszel, akkor kb 2-3 cmrel vagy magasabb, mintha normálisan élnél.
Pontosabban reggel felkeléskor lehetsz akár 170 is, este meg 167 - de másnap reggel megint csak 170 leszel és nem több.
Azaz ettöl nem leszel magasabb, nem nösz jobban, ugyanúgy 168 cm maradsz, de közben nem élsz, hanem csak vegetálsz.
Állítólag a csukamájolaj fogyasztása testnövekedés hatású.
Volt egy fiú a faluban, 4-8 évesen etették vele, mert nagyon kis termetű volt. Egész jól kiiperedett. Még fejlődésben lévő szervezetet szerintem lehet befolyásolni, de 16 évesen szerintem már csak ortopédus segíthet ortopéd cipővel
vegyél magassarkút :D
amugy felesleges ezen ráodni,te alacsony vagy és kész. Én magas ,és folyton beb@/szom a fejem a buszon. :D
Mondjuk novi hormontol lehet kicsit nagyobbodnal,de azt nem ajanlom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!