Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
_-Dóri-_ kérdése:
Cikiznek a barátnőim a fiúm miatt. Velem van a baj, vagy a fiú tényleg ciki?
Figyelt kérdés
Na szóval. Sulit váltottam. Egy barátnőmön keresztül ismertem meg a nagy Ő-t, aki aszthiszem 4-edikig járt ide, én pedig 5-ödikben jöttem át. Miután megismertük egymást, minden jól ment, aztán egyik barátnőm rákérdezett, hogy járok e valakivel, mire én azt feleltem, hogy persze, van fiúm. Erre ő elkezdett faggatni, hogy ki az. Aztán csak elmondtam neki. Ekkor ütött be a "baj". Elkezdte cikizni, meg csúfolni őt, hogy egy idegbeteg, meg hogy ronda, stb. Amikor végre lerendeztük az ügyet, megkértem, hogy ne mondja el senkinek (további hasonló helyzetek elkerülése miatt), erre ő "megesküdött", hogy nem mondja el. Másnap persze lerohant egy másik barátnőm, hogy: Te komolyan azzal az idegbeteggel jársz?! Ekkor elegem lett az egészből, és azt mondtam, hogy a tegnapi csak egy vicc volt, nem kell komolyan venni, amit egy kis győzködés után mind ketten elhittek. Azóta viszont nem merek kettőnkről beszélni senkinek, fb-n se tudok semmi olyasmit posztolni amin ketten vagyunk, vagy csak megemlítem a nevét. Igaz, a Face most nem számít. Viszont szerintem Ő egyáltalán nem olyan, mint amilyennek mondták. Ha jobban megismeri az ember, rájön, hogy nagyon kedves, aranyos, vicces, eceterá, eceterá... Nem fogok itt sóvárogni :) Viszont... Visszatérve a kérdésre: Velem van a baj? Így el vakít a szerelem, vagy csak a barátnőim bunkók?2015. júl. 26. 01:08
1/16 opened paradise válasza:
Te vagy a ciki,hogy ennyire adsz mások véleményére,miközben "Nagy ő"-nek mered hívni.
2/16 anonim válasza:
Mond meg a pasidnak hogy ne legyen ronda!
3/16 A kérdező kommentje:
01:26
Te HumorHerold xD
De komolyra fordítva a szót... Ez nem segít! Nekem segítség kell :c
2015. júl. 26. 01:32
4/16 opened paradise válasza:
Neked tetszik?
Igen.
Veled idegbeteg?
Nem.
Ő hülye,vagy te?
Te.
Jobbat érdemelne nálad.
5/16 anonim válasza:
Ebbol a szovegbol az jott le,hogy szegyenled a baratodat.Az egy dolog,hogy nem volt szep a baratnoidtol,hogy ilyeneket mondtak,de szerintem itt a hozzaallasoddal nagyobb gond van.Nem ertem miert kell rejtegetni azt az embert,akit elvileg szeretsz.
6/16 anonim válasza:
Ha tényleg szereted akkor föl mered őt vállalni és nem győzködni a barátnőid, hogy csak vicc volt. Idegbetegnek hiszik? Higgyék csak annak, nem az ő dolguk, hogy te kivel vagy együtt. Ráadásul ha igazi barátnők lennének örülnének az örömödnek és nem pedig gúnyolnának. A másik lehetőség, hogy féltékenyek rád, mivel neked sikerült, nekik pedig nem. (Gondolj bele, számodra milyen érzés lenne, ha a barátod nem merne fölvállalni, mert a haverjai szerint ronda liba vagy?..) 15/L
7/16 A kérdező kommentje:
._. Igazad lehet ;-;
2015. júl. 26. 01:39
8/16 anonim válasza:
telibe szard csak le hogy a többi mit gondol rólad, te ha meg szereted a fiúd, akkor akár a helyedben még azt is megcsinálnám hogy kiállsz az iskola többszáz diákja elé, és kijelented hogy hogy ha tetszik, ha nem, te szereted és nem érdekel ki mit mond, ennyi, csak magatokkal foglalkozzatok, ez a lényeg
9/16 anonim válasza:
Mond meg a barátodnak és kérd meg hogy pofozza fel őket, vagy ijesszen rájuk. Onnantól nem fognak ilyeneket mondani rá. Ha mégis akkor pedig megmondod nekik, hogy ezt csak azért mondják mert félnek.
Egyik válaszoló sem képes beleélni magát a helyzetedbe, hogy emiatt kiközösíthetnek aztán csak a fiú marad, vagy nem maradsz párkapcsolatba, viszont pár kis p_csa nem fog elítélni.
10/16 opened paradise válasza:
De,bele tudom magam élni,csak nekem nem kénének olyan "barátok",akik bele akarnak szólni a választásomba párkapcsolati téren,vagy elítélnének esezleg emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!