Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Cikiznek a barátnőim a fiúm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

_-Dóri-_ kérdése:

Cikiznek a barátnőim a fiúm miatt. Velem van a baj, vagy a fiú tényleg ciki?

Figyelt kérdés
Na szóval. Sulit váltottam. Egy barátnőmön keresztül ismertem meg a nagy Ő-t, aki aszthiszem 4-edikig járt ide, én pedig 5-ödikben jöttem át. Miután megismertük egymást, minden jól ment, aztán egyik barátnőm rákérdezett, hogy járok e valakivel, mire én azt feleltem, hogy persze, van fiúm. Erre ő elkezdett faggatni, hogy ki az. Aztán csak elmondtam neki. Ekkor ütött be a "baj". Elkezdte cikizni, meg csúfolni őt, hogy egy idegbeteg, meg hogy ronda, stb. Amikor végre lerendeztük az ügyet, megkértem, hogy ne mondja el senkinek (további hasonló helyzetek elkerülése miatt), erre ő "megesküdött", hogy nem mondja el. Másnap persze lerohant egy másik barátnőm, hogy: Te komolyan azzal az idegbeteggel jársz?! Ekkor elegem lett az egészből, és azt mondtam, hogy a tegnapi csak egy vicc volt, nem kell komolyan venni, amit egy kis győzködés után mind ketten elhittek. Azóta viszont nem merek kettőnkről beszélni senkinek, fb-n se tudok semmi olyasmit posztolni amin ketten vagyunk, vagy csak megemlítem a nevét. Igaz, a Face most nem számít. Viszont szerintem Ő egyáltalán nem olyan, mint amilyennek mondták. Ha jobban megismeri az ember, rájön, hogy nagyon kedves, aranyos, vicces, eceterá, eceterá... Nem fogok itt sóvárogni :) Viszont... Visszatérve a kérdésre: Velem van a baj? Így el vakít a szerelem, vagy csak a barátnőim bunkók?

2015. júl. 26. 01:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
94%
Tojd le a "barátnőidet", én ezek után elküldtem volna őket a sunyiba. Hány éves szinten vannak, hogy a pasiddal cikiznek, akit te feltehetőleg szeretsz? 7? 10? -.- Ha nem akarod megsérteni és ebből kifolyólag elveszíteni a barátodat, muszáj lesz felvállalnod, akármilyen "ronda" és "idegbeteg". A rondaságról annyit, kinek mi, a külső meg nem minden. Lehet valaki kívül "tökéletes", de emellett egy bunkó. Ha idegbeteg lenne, már előtted is mutatkozott volna az az oldala, mert az olyanok nemigen tudják megválogatni, hogy ki előtt lesz dühkitörésük/ilyesmi. Ez szerintem csak egy alaptalan pletyka a "barátnőidhez" hasonlóktól, akiknek annyi esze lehet, mint egy agyoncsapott szúnyognak. Másnak semmi köze hozzá, hogy te kivel jársz. Ha te jól érzed magad vele, ne foglalkozz senkivel, aki bele akar szólni. Egyetértek azzal is, hogy irigyek, mert neked van valakid, nekik nincs. Én a helyedben csak ezért is még többet áradoznék róla, és még több közös képet raknék fészbukkra, hogy az ilyen "barátnők" felrobbanjanak. xD 17/L
2015. júl. 26. 04:09
 12/16 szaszaaaaaaaaa válasza:
100%
Ha tényleg szereted akkor nem érdekel mások véleménye :) és ha fontos vagy a barátnőidnek akkor ezt el kell fogadniuk hogy együtt vagytok....vagy csak féltékenyek...
2015. júl. 26. 12:02
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

@CrazyGameR

Te aztán tudod xD

2015. júl. 26. 12:17
 14/16 anonim válasza:
Nos hat igen ha veled normalis akkor mi a faszert adsz masok velemrnyere ? Veled normalis semmi gond nincs legyel boldog vele es szard le baratnoid velemenyet18/F
2015. júl. 26. 13:11
 15/16 anonim válasza:
Gyökér kis takony vagy még ehhez.Az elsőnek nagyon is igaza van.
2015. júl. 26. 18:22
 16/16 anonim válasza:

Kaptál hideget, meleget. Sok igazságot írtak a többiek.

1. Ha valóban szereted, ne törődj senkivel, semmivel, élj meg 100%-ban mindent amit csinálsz.

Élvezd a Vele töltött időt, ha nem élvezed akkor kaptál választ a kérdésedre. Hallgasd meg mások véleményét, de ne csak azt figyeld mit mondanak, hanem figyeld a szemüket, a gesztusaikat, próbáld meg magadban magadnak megválaszolni a kételyeidet, ne félj a kérdésektől, a válaszoktól meg pláne.

Ne hazudj magadnak, fóleg ne a saját "érdekedben".

Sok sikert.

2016. márc. 13. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!