Mit tegyek, tényleg ilyen béna vagyok?
Középiskolás vagyok gépésznek tanulok,és egyszerűen a fizika nem megy.Réggebben a matek se ment ,de most már egész jó vagyok belőle,de a fizika sehogy nem megy.Gyenge 2-es vagyokbelőle,szinte minenkinek jobban megy.Ami a legjobban elszomorított,hogy most írtunk dolgozatot és mindenkinek jól sikerült kivéve nekem.A fizikatanár pedig,azt mondta hogy szerinte egy szöget se tudok beütni,és ez nagyon rosszul esett.Ráadásul megkérdztem hogy felelhetek-e javítás céljából,és nemet mondott.Szerinte a dolgozatot kellet volna jól megírni.
Ezek után nagyon rosszul éreztem magam,attól félek hogy mindenki hülyének fog tartani,volt 1-2 ember aki lehülyézett,pedig egyáltalán nem tartom magam annak csa a fizika nem megy
Itt inkább a tanárnak kéne változtatni a modorán.
Félévkor meg kell adnia a javítási lehetőséget ha úgy állsz.
Ha így sérteget keresd fel az igazgatót.
Nem lehetséges hogy "kifogott" téged?
"Félévkor meg kell adnia a javítási lehetőséget ha úgy állsz."
- Nem "kell".
Én azt vettem észre, ha valakinek nem megy valami, pedig akarja, akkor ott fundamentálisabb dolgokkal, a háttérrel / alapokkal van a baj.
Egyszer az egyik barátnőm angolul akart tanulni, de az istennek sem ment neki, aztán kiderült, a magyar nyelvtant sem érti, nem tudja egy mondatban megmondani, mi a tárgy meg jelző ilyenek. Persze, hogy akkor az angolban sem tudja :) De a magyar nyelvtant megtanulni nem akartam ,mert ő angolul akart tanulni. Kint éltünk egy darabig amerikában....természetetsen nem segített ez rajta, azóta sem tud angolul. :D
A másik csaj meg megkért, hogy magyarázzak neki deriválást, mert éppen abból fognak írni (egyetemen). Olyan sötétek voltak a barátnőjével, hogy még egyenletet rendezni sem tudtak, nem tudták kifejezni belőle x-et, amikor ezt elkezdtem elmondani nekik, hogy kell, az volt a válasz, hogy őket ez nem érdekli, nekik a deriválást mutassam, mert abból fognak írni. :D
Szal sztem nálad is az alapok alapjával lehet a baj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!