Miért vagyok ilyen béna a vezetéshez?
Most már nincs rutin vizsga, így egyből a forgalomból kell vizsgáznom!
Én is nagyon féltem és ki is borultam, én nekem is mondta, hogy nyomjam a pedált, mennyivel lehet itt menni, ha kilencvennel akkor menjek annyival, hát nem mertem, csak azt éreztem, hogy legyen vége az órának.
Majd jó lesz az! Csodákat ne várjál rögtön, majd megszokod, megtanulod. :)
Engem is szekált az oktató, de vizsga előtti vezetésen is ki volt akadva hogy nem úgy csinálom. Én egy alkalommal nem mentem nyugodtan vezetni, mindig idegben voltam. Extrém szinten. Folyton rettegtem tőle, hogy majd mit mond megint, erre mindig sikerült olyat csinálom, amire beszólhatott és ez ment.
Nekem a nem tudom hanyadik óránál volt egy helyzetem, sáv közepén állt egy autó, na mindegy nem írom le részletesen most, már nem is annyira emlékszem mi hogy volt pontosan de nem volt olyan vészhelyzet, de az oktató beszólt utána: te ön és közveszélyes vagy. Ezzel akkor újfent megnövelte egy nullával a nulla önbizalmam. Utána még idegesebben mentem. Sajnos nekem egy szép emlékem nincs a vezetési órákról, csak amikor meglett a jogosítvány igaz 3-szorra, de megvan! Elsírtam magam ott helyben. Az oktató meg mondta, ne sírjál hát megvan! Mondom azért sírok! Azóta nem vagyok ideges ha vezetnem kell. Legutóbb beszálltam és kész mentem. Pedig azóta még csak párszor mentem. Most vizsgáztam augusztusban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!