Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg velem van a probléma?
Több mint 1 éve vagyok együtt a barátnőmmel akit nagyon szeretek, talán soha életemben nem voltam ennyire nyugodt és kiegyensúlyozott mint vele. Szilveszterkor elmentünk egy céges rendezvényre ahol az egyik férfinek (ráadásul a kollégája)nagyon megtetszett a barátnőm és felkérte táncolni, mindezt úgy ,mintha ott sem lettem volna, pedig nem vagyok kis darab. Egész ügyesen táncoltak, gy ideig néztem majd kimentem a mosdóba. Este megkérdezte tőlem a párom, hogy egyáltalán nem zavart hogy egy idegen pasival elment táncolni? Mondtam , hogy azt csinál amit szeretne nem vagyok a főnöke. Azóta ezen lovagol....?!!!!
Bevallom őszintén.. világ életemben azt az elvet vallottam, hogy aki menni akar az menjen, ne azért legyen mellettem mert muszáj, hanem mert így döntött. Énis így élem az életem, csaltak meg már korábban, és egy hangos szó nélkül odébbálltam mert semmi kedvem nem volt veszekedni. Felfogtam a lényeget és elfogadtam.
Tényleg velem van a probléma? Talán nem tudom kimutatni az érzéseimet a párom irányába? Jobban tenném, ha jelenetet rendeznék? Nem tudok színészkedni....
szerintem teljesen normálisan viselkedtél,adtál választ
féltékenységi rohamot várni ezért elég nagy botorság
nem ebből kell leszűrnie,hogy szereted vagy se.....
mit gondolt?levered a pasit??
nem veled van gond
Talán arra számított, hogy önként szóba hozom a történteket és elkezdek kíváncsiskodni, de egy másik kollégája a mosdóban felvilágosított róla önként, hogy csak barátok.
Mondjuk elég furán éreztem magam az este, mert összesen 1 emberrel tudtam értelmesen beszélni...nem volt túl sok értelme elmenni erre a céges rendezvényre, de a párom ragaszkodott hozzá.
és ha ezt így elmondod neki???
nem értené meg??
A párom is ilyen tipus fix, mint te, kedves kérdező. Nekem is időbe telt felfognom, hogy ez azt jelenti, hogy bizik bennem és nem azt, hogy magasról tesz rá.
Mostmár megszoktam. Ő is megfogja, csak magyarázd el, hogy nem az van, hogy nem félted, de nem akarod korlátozni sem, plusz bizol benne.
Nem kell jelenetet rendezni,de te egy árva szót sem szóltál.Érzed a különbséget?
Az lett volna a jó reakció ha kis idő elteltével odamész és lekéred.:)
Ami a lekérést illeti.....
Ha olyan pasi kérte volna fel akivel kellemetlenül érezte volna magát akkor valószínűleg odamegyek, de mivel fülig ért a szája ezért eszem ágában sem volt félbeszakítani őket.
O arra vagyik, h korlatozd idonkent. Vagy legalabbi , mondd, h mas pasinak nem adod. Csak a Tied. Ebbol erzi, h szereted. Tilts meg neki nehany dolgot. Meglasd boldog lesz! Kerd szamon, azt erdeklodesnek veszi es boldog.
Nem jelenet kellet neki. Csak a fulebe kellet volna mondanod. Csak ez:
" Edesem, nem engedem, h tancolj a pacakkal. Ma csak velem tancolhatsz. Mas nem erhet hozzad, csak en." - Nekem ez esett volna jol. Hogy latjak, szeret a pasim. Azert vitt el, h megmutassa, h mennyire szereted. Olyan joleso erzes az, miutan egy ideig szingli volt az ember.
Ha lesz meg ilyen szitu,
irj privit nyugodtan. Majd en forditok, mert en is ilyesmi vagyok. :)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!