Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csoró egyetemista lányként szinte semmi pénzem nincs szórakozásra. Ez nektek mekkora probléma lenne párkapcsolatban? Kizáró ok?
A fogamzásgátló egyébként is közös érdek. Te is tudod mi a megoldás, keresel egy pénzes pasit.
Nálam nem lenne kizáró ok, de nekem sincs pénzem bulizni. :D
Dolgozom, de az albérlet, rezsi, kaja, cigi és az összes fizumnak huss.
Persze, hogy a szórakozást felesbe kéne fizetni, de pont ez a probléma, hogy miattam csak havi 1-2 szórakozás férne bele.
Nem akarok pénzes pasit, nem hiszem, hogy ez a megoldás.
Nekem nem lenne kizáró ok, mert nincs igényem rá, otthon is jól lehet tv-zni együtt, vagy szendvicset enni.
Attól függ neked igényed van e rá és akkor elvárod e hogy vigyen, de nem ezt vettem ki a szavaidból. :D
Nem várnám el senkitől,hogy vigyen.
Félek, hogy amiatt nem lennék jó, mert én nem tudnék menni a pasival sehová.
Igen, értjük csóró vagy.
Én is voltam így, az egyetem erről szól. Emellett is rengeteg programot lehet csinálni ami ingyenes. Aki normális kibírja, mert utána jobb lesz, ha végre dolgozhatsz és nem csak éhbérért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!