Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk a nagy mell egy lányban tényleg inkább hátránynak számít? Mert egyre több helyről hallom ezt! Nekem 75C-Ds mellem van ez nem számit tul nagynak?
Nem fiú vagyok,bocsi.
Kamu az egész "a kis mell is jó, sőt még jobb" mottó. Nekem A-s B-s melleim vannak (fogjuk rá, hogy vannak:D), és senki nem bámul meg nyáron kivágottab ruhában vagy a strandon. Az összes srác nyála csorog, ha meglátnak egy nagymellű lányt/nőt. Adj hálát a természetnek, amiért kegyes volt hozzád.
16/L
Nem a mellméret a lényeg, legalábbis párkeresésnél nem. Persze h, a nagyra csorog az ember nyála, de az maximum az állati ösztön/reflex és egy kismellű lánnyal is legalább olyan szívesen tölti az ember az idejét. Ha a külsőt nézzük, akkkor leginkább az arc, alak (értsd ne legyél dagadt) és a hajszín (már csak preferenciaként) számít.
20/F
Jaj hagyjuk ezt a "a pasik nem szeretik a kis mellett mert megbámulják a nagyot mikor alig takarja valami" dolgot.
Ez olyan minthogy a strandon bámuljuk a kockahasú srácot a csajokkal hogy fúúú de szexi, csak látszik némelyiken hogy egy egoista paraszt, csak nézzük, közben a barátom a sztereotipikus "kocka", vékony, magas, szemüveg, félhosszú haj és nekem ez így pont jó. Csak mert megnézek valamit még nem jelenti hogy kell, csak jól néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!