Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit számít a mell? 15 L
Kedves emberek!
Én egy TÖÉTL vagyok azaz egy Tizen Öt Éves Tanácstalan Lány. Tudom, a tizenöt egybeb van, de ezen most ne akadjunk fenn. Szóval. Eddig még egyszer sem volt egy barátom sem. Tehát nem tudom, mennyire számít a mell hosszútávon és első ránézésre? A másik kérdésem kicsit... Szárazabb. Meddig nő? Két éve Bs volt, ez átment Cbe és most D felé csoszogok.... Pedig már eddig is baromi kényelmetlen volt MINDEN téren. Előre is köszönöm a normális válaszokat! A furákon meg majd mosolygom egyet. :)
Nekem nem számít, van akinek igen :)
Annyi hogy ha muszáj lenne választani akkor inkább kisebb, de van akinek pont a nagyobb tetszik :)
Értem, köszönöm :)
Én is úgy gondoltam, hogy talán elsőnek jobb, ha van, mert jó "kiegészítő".. De másodszorra már idegesítő. De most komolyan félek, meddig nő még? Már nem tudom mindig azt húzni, amit szeretnék, emiatt :(
Nem a mell alapján választunk, elsősorban az arc a fontos és a test. Nálam többet ér egy jó popsi, persze a mellet is észreveszem és beleveszem az összképbe. De először az arcot nézzük meg, azt hiszem minden fiú így tesz. :)
De biztos van, akinek ez jön be külön, hogy ilyen méretű mellei vannak egy lánynak. Szóval azért fiúk terén nem kell bánkódnod kell bánkódnod a méreteid miatt. :) Ez még nem az a "csúnyán nagy" kategória, ezért pozitívan hat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!