Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit számít a mell? 15 L
Kedves emberek!
Én egy TÖÉTL vagyok azaz egy Tizen Öt Éves Tanácstalan Lány. Tudom, a tizenöt egybeb van, de ezen most ne akadjunk fenn. Szóval. Eddig még egyszer sem volt egy barátom sem. Tehát nem tudom, mennyire számít a mell hosszútávon és első ránézésre? A másik kérdésem kicsit... Szárazabb. Meddig nő? Két éve Bs volt, ez átment Cbe és most D felé csoszogok.... Pedig már eddig is baromi kényelmetlen volt MINDEN téren. Előre is köszönöm a normális válaszokat! A furákon meg majd mosolygom egyet. :)
Nálam nem igazán számít. A kismellű csajok pedig konkrétan bejönnek nekem. De mindenkinek más tetszik.
15 évesen meg mindenki tanácstalan, ne aggódj.
23/f
c-vel könnyű hódítani, a helyedben szurkolnék hogy ekkora maradjon. de egy szép arc mindig fontosabb és a fiú ízlésétől függően talán a popsi is
de kapcsolatban a belső tulajdonságok a meghatározóak természetesen, de azután nem fordulnak meg az utcán :D
Egy mell minél nagyobb annál szebb! Persze ha természetes mellekről beszélünk. C kosárméretnél kezdődnek a szép mellek, de a D még sokkal jobb, és így tovább. Szóval csak örülj neki, ha tovább nőnek, csak még gyönyörűbbek lesznek! Hidd el a legtöbb férfi/fiú a nagy melleket szereti, vagy szereti jobban. Engem is beleértve:) Sőt, szerintem egy kis mell kimondottan csúnya.
25/F
Van akinek számít, van akinek nem
Külsőségben szerintem nem mond igazat, aki azt állítja, h nyáron nem néz meg előbb egy feltűnő dekoltázst, mint arcot. DE aztán feljebb emeli a szemét, és az arc hosszabb távon sokkal többé számít.
Viszont aki hosszabb kapcsolatban gondolkozik, annak a lány jelleme fontosabb. Én alapból kis - akár 0ás - mellpárti vagyok, ideális esetben filigrán testalkattal. De a párom akivel együtt élek már több éve kimondottan nagykeblű, telt testalkatú. És? Őt szeretem! 😃
Nem lenne akadály a mellméreted :)
Nálam minimálisan számít, lényeg, hogy legyen (és neked nagyonis van:DD) és ne legyen túl nagy.
Köszönöm ezt a sok választ
Ne aggódjatok. Sajnos van személyiségem. Mi az hogy. Nagyon is.
Nem a mellkasommal fogok ismerkedni. Ezt tisztázzuk :) Csak mert látom páran félreértettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!