Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mekkora hátránynak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mekkora hátránynak számít egy viszonylag pattanásos bőr?

Figyelt kérdés
Régen, még mikor 5-6.-os voltam akkor valahogy nagyon szerettek közeledni felém a lányok, és mindenki szerint egy helyes gyerek voltam, de most 16 évesen, azért már meglátszik a kor velejárója.. Szedek rá most egy elég erős gyógyszert, ezért el fognak múlni idővel, de a lány aki tetszik, az nem fog várni, és már így ismer. Nincsenek ilyen nagy gyulladtak vagy sárgák, csak piros foltok vannak főként az arcomon, az is inkább csak a bal oldalon, a jobbon már alig van.
2015. dec. 4. 01:14
 1/9 anonim válasza:
Szolizz és használj naponta kétszer arctisztítót.A gyógyszereket hanyagold.
2015. dec. 4. 03:31
 2/9 A kérdező kommentje:
fiú vagyok, szolizni azt persze :D a gyógyszer meg hat.
2015. dec. 4. 03:52
 3/9 anonim ***** válasza:
44%

Akkor is szolizhatsz, ha fiú vagy. Mondjuk pár év múlva bőrrákot csinál. A gyógyszer meg a hormonjaidat fogja tönkretenni, szóval mindenképpen megszívod.

Amúgy persze hogy nagy hátrány, undorítóan nézel ki pattanásosan. De 16 évesen még nem kell csajozni, tanulj. A csajok a pénzre buknak, mindegy mit mondanak.

2015. dec. 4. 06:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem akkora hátrány ha nem gyulladtak ès nem olyan nagyok. Mert akkor azok úgyis el fognam mèg múlva 1-2 èv múlva. De a gyógszer szerintem se a legjobb ötlet erre, mert ki tudja milyen mellèkhatásokkal jár. Le kène őket szárítani. Ès menj el kozmetikushoz:)
2015. dec. 4. 06:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem probléma, ettől még ugyanúgy megtetszhetsz valakinek :)
2015. dec. 4. 07:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Nyugodtan lehurroghattok,de én is pattanásos voltam,elegem lett,írattam gyógyszert,most nincs 1 se. Annyi,hogy száraz a bőröm,de külön külön ápolom a hajam,a szám,a kezem. A krémek nem segítettek,szolizási lehetőségem nem volt,az arctisztítók sem értek semmit.

Én az Inerta nevű gyógyszert szedem,ami egy A vitamin származék.

Sokkal több az önbizalmam,mióta nincs pattanásom,szóval nekem megérte,hiszen alig akartam utcára menni.

Persze ez csak az én véleményem.

18F

2015. dec. 4. 15:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem személy szerint nem számít, mert nem azért szeretek valakit, hogy milyen szép a bőre. (Persze, ha nagyon pattanásos, akkor azért esztétikailag picit zavar természetesen, de attól függetlenül ugyanúgy fogom szeretni.) Nekem is voltak pattanásaim, igaz nem volt olyan egetrengetően sok, de tudom milyen, én is átéltem, sőt még most is van pár, úgyhogy átérzem a helyzeted, remélem mihamarabb elmúlnak:) 14L
2015. dec. 4. 17:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Kicsit régi a kérdés, de változtatni kell ilyenkor az étrenden, mert vagy sok zsírt viszel be a szervezetedbe, vagy túl rossz minőségűt. Napi 2-3 arctisztítás, gőzölés és pár hónap múlva 1 se lesz, tapasztalat.
2017. ápr. 27. 01:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem pl az mert nekem a szép bőrű srácok jönnek be. De volt már barátom akinek nagyon csúny pattanásos bőre volt aztán mégis beleszerettem. Szóval nem ezen múlik szerintem :D
2017. máj. 21. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!