Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mekkora hátránynak számít egy viszonylag pattanásos bőr?
Akkor is szolizhatsz, ha fiú vagy. Mondjuk pár év múlva bőrrákot csinál. A gyógyszer meg a hormonjaidat fogja tönkretenni, szóval mindenképpen megszívod.
Amúgy persze hogy nagy hátrány, undorítóan nézel ki pattanásosan. De 16 évesen még nem kell csajozni, tanulj. A csajok a pénzre buknak, mindegy mit mondanak.
Nyugodtan lehurroghattok,de én is pattanásos voltam,elegem lett,írattam gyógyszert,most nincs 1 se. Annyi,hogy száraz a bőröm,de külön külön ápolom a hajam,a szám,a kezem. A krémek nem segítettek,szolizási lehetőségem nem volt,az arctisztítók sem értek semmit.
Én az Inerta nevű gyógyszert szedem,ami egy A vitamin származék.
Sokkal több az önbizalmam,mióta nincs pattanásom,szóval nekem megérte,hiszen alig akartam utcára menni.
Persze ez csak az én véleményem.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!