Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Durván pattanásos bőrrel mit...

Durván pattanásos bőrrel mit lehet kezdeni? Viszonylag rövid időn belül ható, eredményességet ígérő módszer kéne. Sürgős

Figyelt kérdés
14 vagyok,nemsokára következik a tablófotózás,és még csak szolidan sem tudom fedetlenül hagyni a mellkasom.múlt év vége óta folyton nyakig érő pólókban vagyok kénytelen járni...nem arról van szó,hogy mindent ki szeretnék tenni a kirakatba,csak így kellemetlen,hogy tudom,az arcomon kívül a mellkasom is telis tele van pattanásokkal...már bőrgyógyászaton is többször megfordultam,az ott felírt kenőcsök sem váltak be.milyen gyorsan ható,hatékony házi módszerek vannak erre?
2013. márc. 1. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen csodaszer sajnos, egészséges életmód, természetes szerekkel való tisztálkodás, a ruhák anyaga is legyen pamut, de mivel 14 vagy lehet hogy simán a hormonok miatt van, azzal nem tudsz mit kezdeni, tinikorral jár.

Tablóképeket meg retusálják, nem fog látszani semmi bibi.

2013. márc. 1. 18:13
 2/5 anonim ***** válasza:
A tablóképeket retusálják. Egy szem pattanás nem lesz a képen rajtad!
2013. márc. 1. 18:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Roaccutant szedtél már?
2013. márc. 1. 18:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem menj bőrgyógyászhoz, biztos kapsz rá gyógyszert meg valami krém/lemosó akármit. :D

A tablófotót meg mindig kiretusálják, semmi nem fog látszani.

2013. márc. 1. 18:28
 5/5 Szafica ***** válasza:
Ha zsíros a bőröd időnként töröld át citromlébe mártott vattával, nekem bevált, sokkal kevesebb pattanásom van.
2013. márc. 2. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!