Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátom mi a teendo?
Az az igazsag hogy 3honapja járok egy fiuval es magyon kedves viszont meg nem fekudtunk le en viszont fel eve lassan nem fekudtem le semkivel nem is akartam de a volt baratommal felvettuk a kapcsolatot es talalkoztunk amibol szex lett amit en hangsulyozok nem akartam és rovid ideig tartott es nagyon rossz is volt,elvezhetetlen nulla.Mert en nem akartam csak engedtem neki mert a szerelem emleke erosen el meg bennem . Az ex rámenős:/ szoval megtortent es most nem tudok a baratom szemebe nezni. De vele meg nem fekudtem le.Tudtam volna meg varni de az exem ragaszkodott a dologhoz mondhatnam
Hogy nekem esett:/ nagyon szerettem őt ezert talalkoztam vele, azt hittem valtozott jo iranyba de tevedtem. Ha tudtam volna hogy igy fog velem viselkedni inkabb nem talalkoztam volna vele.Bar en is sertodotten viselkedtem.Szoval a lenyeg hogy megtortent de nem akarom
Folytatni a volt szerelmemmel mert meg mindig bunko viszont az ujjal sem igazan ezert ami tortent a lelkiismeretem nem
Hagy beken.Nem akarok vele talalkozni de mikor hiv nem tudok ellenallni neki.Marmint a talinak. Ő a lelki tarsam is egyben.Igaz meg nem fekudtem le vele de akkor is rosszul erzem magam.Valmit elvagtam magamban az irányába.Valaha jo baratok voltunk es egymas vallan sirtunk ha a szerelmunk megbantott.Tehat ez a kapcsolat baratsagbol alakult ki es meg most is tart.Viszont mar tobbet szeretnek en is.De sajna lefekudtem a volt baratommal viszont nem merem neki elmomdani bar ő ugy viselkedik mintha tudná vagy csak belelátom.. Hmm.. Szerintetek?Hagyjam ott végleg? Ismetlem meg nem fekudtem le vele. Tisztelem es becsulom o is engem. Hogy oldjam meg ezt a lelki problemat?Ne talalkozzak vele 2hetig?Legyek egyedul? Tanusitsak magamban megbanast?Hogyan buntessem meg magam annyira hogy ujra a szemebe tudjak mezni?Ha elmomdom neki ami tortent lehet hogy soha nem latom amit persze muszaly felvallalnom de ha nem akkor meddig emeszt a dolog?valamikor el fog mulni?
Fogadjunk, ilyen max. 16 éves pitsa vagy, akinek már a ba.szás áll a középpontban, pedig max. elméletben kellene erről még tudnia.
Te nem tiszteled és nem is becsülöd, mert akkor nem teszel ilyeneket....Mondd el neki, ez a legtisztább! Erre is legyen bátorságod! EZT MEG KELL TENNED!
Jól látod a dolgokat
A pszichológus szakember is azt mondja egy előadásában (meg tudom mutatni a youtuben…)
Épp egy ilyen esetre…
Ha bevallanád az nem más, mint a saját bűntudatod enyhítése. Semmi más!
Rengeteg ilyet olvasok. Azzal hitegetik magukat, hogy majd megbocsájt. Hát nem!
Le kell nyelni a bűntudatod, az elmúlik. Legalább egy életre megtanultad, hogy többet ilyet nem teszel…
Én, nem ítéllek el, látszik, hogy megbántad, hogy szereted a mostani barátod…
Én megbocsájtok neked. De a barátodnak ne mond el…
Hogy lehet ilyenre buzdítani, hogy ne mondja el??
A srácnak joga van tudni a dologról...nem élhet hazugságban. Mivel ő a párkapcsolat másik fele, így neki is van némi köze ahhoz, hogy a barátnője hogyis mondjam.....kritikán alul viselkedett.
"de a volt baratommal felvettuk a kapcsolatot es talalkoztunk amibol szex lett"
Tipikus hüje pics@, hogy mennyire utáltuk az ilyet amikor fiatalok voltunk. "Bocs, de összejöttem a volt barátommal" undorító. Elnézést.
Nem adok tanácsot, nem érdekel ha lepontozol, utállak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!