Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam a barátom mi a teendo?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátom mi a teendo?

Figyelt kérdés

Az az igazsag hogy 3honapja járok egy fiuval es magyon kedves viszont meg nem fekudtunk le en viszont fel eve lassan nem fekudtem le semkivel nem is akartam de a volt baratommal felvettuk a kapcsolatot es talalkoztunk amibol szex lett amit en hangsulyozok nem akartam és rovid ideig tartott es nagyon rossz is volt,elvezhetetlen nulla.Mert en nem akartam csak engedtem neki mert a szerelem emleke erosen el meg bennem . Az ex rámenős:/ szoval megtortent es most nem tudok a baratom szemebe nezni. De vele meg nem fekudtem le.Tudtam volna meg varni de az exem ragaszkodott a dologhoz mondhatnam

Hogy nekem esett:/ nagyon szerettem őt ezert talalkoztam vele, azt hittem valtozott jo iranyba de tevedtem. Ha tudtam volna hogy igy fog velem viselkedni inkabb nem talalkoztam volna vele.Bar en is sertodotten viselkedtem.Szoval a lenyeg hogy megtortent de nem akarom

Folytatni a volt szerelmemmel mert meg mindig bunko viszont az ujjal sem igazan ezert ami tortent a lelkiismeretem nem

Hagy beken.Nem akarok vele talalkozni de mikor hiv nem tudok ellenallni neki.Marmint a talinak. Ő a lelki tarsam is egyben.Igaz meg nem fekudtem le vele de akkor is rosszul erzem magam.Valmit elvagtam magamban az irányába.Valaha jo baratok voltunk es egymas vallan sirtunk ha a szerelmunk megbantott.Tehat ez a kapcsolat baratsagbol alakult ki es meg most is tart.Viszont mar tobbet szeretnek en is.De sajna lefekudtem a volt baratommal viszont nem merem neki elmomdani bar ő ugy viselkedik mintha tudná vagy csak belelátom.. Hmm.. Szerintetek?Hagyjam ott végleg? Ismetlem meg nem fekudtem le vele. Tisztelem es becsulom o is engem. Hogy oldjam meg ezt a lelki problemat?Ne talalkozzak vele 2hetig?Legyek egyedul? Tanusitsak magamban megbanast?Hogyan buntessem meg magam annyira hogy ujra a szemebe tudjak mezni?Ha elmomdom neki ami tortent lehet hogy soha nem latom amit persze muszaly felvallalnom de ha nem akkor meddig emeszt a dolog?valamikor el fog mulni?

2016. febr. 8. 17:00
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Menj már innen bszki!
2016. febr. 8. 18:16
 22/30 anonim ***** válasza:
De láttod, csak saját magad sorsát próbálod meghatározni ezzel a dologgal, az eszedbe se jut mit tettél egy másik személlyel aki több mint valószínű hogy szeret és ahelyett hogy itt irkálsz meg megakarsz tőlünk szabadulni inkább neki vallanád be hogy ki.asztál vele
2016. febr. 8. 18:17
 23/30 A kérdező kommentje:
:D hát ezt jól látod. Nem merem elmondani próbáltam és rébuszokban el is mondtam lehet vette az adast.. na de mostmar megyek mert tanulnom kell. Tizeneves vagyok amugy még tapasztalatokat kell gyujtenem.
2016. febr. 8. 18:22
 24/30 A kérdező kommentje:
Sziasztok!!! Es megegyszer kosz a valaszokat!! Pusz ;)
2016. febr. 8. 18:23
 25/30 anonim ***** válasza:

Fogadjunk, ilyen max. 16 éves pitsa vagy, akinek már a ba.szás áll a középpontban, pedig max. elméletben kellene erről még tudnia.

Te nem tiszteled és nem is becsülöd, mert akkor nem teszel ilyeneket....Mondd el neki, ez a legtisztább! Erre is legyen bátorságod! EZT MEG KELL TENNED!

2016. febr. 8. 21:43
 26/30 Csak_egy_pasas válasza:

Jól látod a dolgokat

A pszichológus szakember is azt mondja egy előadásában (meg tudom mutatni a youtuben…)

Épp egy ilyen esetre…

Ha bevallanád az nem más, mint a saját bűntudatod enyhítése. Semmi más!

Rengeteg ilyet olvasok. Azzal hitegetik magukat, hogy majd megbocsájt. Hát nem!

Le kell nyelni a bűntudatod, az elmúlik. Legalább egy életre megtanultad, hogy többet ilyet nem teszel…

Én, nem ítéllek el, látszik, hogy megbántad, hogy szereted a mostani barátod…

Én megbocsájtok neked. De a barátodnak ne mond el…

2016. febr. 11. 14:10
 27/30 anonim ***** válasza:

Hogy lehet ilyenre buzdítani, hogy ne mondja el??

A srácnak joga van tudni a dologról...nem élhet hazugságban. Mivel ő a párkapcsolat másik fele, így neki is van némi köze ahhoz, hogy a barátnője hogyis mondjam.....kritikán alul viselkedett.

2016. febr. 11. 18:25
 28/30 anonim válasza:
pffff....ezt a kiscsajt megeroszakolta az exe, hulye gyokerek. es itt tartjatok az erkolcscsosz fejmosast neki, ahelyett hogy ti neznetek magatokba es inkabb kussolnatok.
2016. febr. 14. 11:52
 29/30 anonim ***** válasza:

"de a volt baratommal felvettuk a kapcsolatot es talalkoztunk amibol szex lett"

Tipikus hüje pics@, hogy mennyire utáltuk az ilyet amikor fiatalok voltunk. "Bocs, de összejöttem a volt barátommal" undorító. Elnézést.

Nem adok tanácsot, nem érdekel ha lepontozol, utállak.

2016. febr. 24. 08:17
 30/30 anonim válasza:
utolso: hat kamubol is mondanak ilyeneket sokan, nem akartak valoszinuleg toled mar semmit, csak kellett valami vallalhato urugy ahhoz, hogy kirugjanak
2016. febr. 24. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!