Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátom mi a teendo?
Az az igazsag hogy 3honapja járok egy fiuval es magyon kedves viszont meg nem fekudtunk le en viszont fel eve lassan nem fekudtem le semkivel nem is akartam de a volt baratommal felvettuk a kapcsolatot es talalkoztunk amibol szex lett amit en hangsulyozok nem akartam és rovid ideig tartott es nagyon rossz is volt,elvezhetetlen nulla.Mert en nem akartam csak engedtem neki mert a szerelem emleke erosen el meg bennem . Az ex rámenős:/ szoval megtortent es most nem tudok a baratom szemebe nezni. De vele meg nem fekudtem le.Tudtam volna meg varni de az exem ragaszkodott a dologhoz mondhatnam
Hogy nekem esett:/ nagyon szerettem őt ezert talalkoztam vele, azt hittem valtozott jo iranyba de tevedtem. Ha tudtam volna hogy igy fog velem viselkedni inkabb nem talalkoztam volna vele.Bar en is sertodotten viselkedtem.Szoval a lenyeg hogy megtortent de nem akarom
Folytatni a volt szerelmemmel mert meg mindig bunko viszont az ujjal sem igazan ezert ami tortent a lelkiismeretem nem
Hagy beken.Nem akarok vele talalkozni de mikor hiv nem tudok ellenallni neki.Marmint a talinak. Ő a lelki tarsam is egyben.Igaz meg nem fekudtem le vele de akkor is rosszul erzem magam.Valmit elvagtam magamban az irányába.Valaha jo baratok voltunk es egymas vallan sirtunk ha a szerelmunk megbantott.Tehat ez a kapcsolat baratsagbol alakult ki es meg most is tart.Viszont mar tobbet szeretnek en is.De sajna lefekudtem a volt baratommal viszont nem merem neki elmomdani bar ő ugy viselkedik mintha tudná vagy csak belelátom.. Hmm.. Szerintetek?Hagyjam ott végleg? Ismetlem meg nem fekudtem le vele. Tisztelem es becsulom o is engem. Hogy oldjam meg ezt a lelki problemat?Ne talalkozzak vele 2hetig?Legyek egyedul? Tanusitsak magamban megbanast?Hogyan buntessem meg magam annyira hogy ujra a szemebe tudjak mezni?Ha elmomdom neki ami tortent lehet hogy soha nem latom amit persze muszaly felvallalnom de ha nem akkor meddig emeszt a dolog?valamikor el fog mulni?
Férfiak / fiúk figyelmébe ajánlanám a következőt:
"nem is akartam de a volt baratommal felvettuk a kapcsolatot es talalkoztunk amibol szex lett amit en hangsulyozok nem akartam és rovid ideig tartott es nagyon rossz is volt,elvezhetetlen nulla.Mert en nem akartam csak engedtem neki mert a szerelem emleke erosen el meg bennem . Az ex rámenős"
Aki ilyesmit hall, fusson. A totális kibújás felelősségvállalás alól, ami az élet minden területén elő fog jönni. Két eset lehetséges, megerőszakolt, ami a rendőrségre tartozik, vagy te is benne voltál. Szerintem a legjobb dolog amit tehetsz, hogy először magadban tisztázod a dolgokat, mert nem lesz boldog életed.
Ha úgy történt a szex, hogy te nem akartad, akkor elvileg megerőszakolt a fiú téged. Ilyenkor rendőrségre kell menni feljelentést tenni.
Az ilyen esetek nem véletlenül történnek. Az ilyenhez szét kell tárni a lábad vagy bepucsítani minimum.
Ezt a "nem akartamot" hogyan kell elkèpzelni?
Véletlenül levetkőztetek, és VÉLETLENÜL megtörtènt?
Szerintem mondd meg a baràtodnak, hogy mi történt. Ha igazán ismer téged, akkor megèrtő lesz. :)
ha őszinte vagy magadhoz, és hozzánk is, és tényleg szereted a mostani barátod, akkor tegyél lakatot a szádra és mély kussban csinálj mindent úgy ahogy eddig.
ezzel nem a hazudozásra akarlak bátorítani, de még ha kicsit szedett vetett az írásod (nem érdekel, hogy telefonról írtál) nagyjából az jön le hogy szereted a srácot és megbántad a tetted.
viszont ha elmondod neki onnantól már bizalmát veszti, és a barátság meg minden megy a süllyesztőbe.
Harakiri/szeppuku: Legközelebbi fordítása a kibelezés, a japán császár katonái pl így ölték meg magukat, ha a császár úgy kívánta.
Legközelebb ne ujjal mutogass és ne próbálj kibújni a felelősség alól.
Hiába volt az exed rámenős, te is széttetted a lábad, 50százalékban a te hibád.
Mondd el a mostani -szerencsétlen- srácnak, lehetőleg úgy, hogy a felelősséget nem hárítod.
Joga van tudni és ez a dolog nem az a kategória, amit el kell hallgatni. Mindenkinek legyen gerince felvállalni a tetteit.
(UI: Tudom, hízelgő a dolog, hogy felnőttnek képzeled magad, de ez tini párkapcsolatok kategória, közel sem felnőtt.)
Ha már ennyire hiányzitt a f,,asz,miért nem a barátod farkára ültél rá???
3 hónap alatt még nem dugtatok?? Nem vagy már szűzlány gondolom,felesleges játszani az elérhetetlent!
Főleg így,hogy az exed az első adandó alkalommal beakasztott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!