Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátom mi a teendo?
Az az igazsag hogy 3honapja járok egy fiuval es magyon kedves viszont meg nem fekudtunk le en viszont fel eve lassan nem fekudtem le semkivel nem is akartam de a volt baratommal felvettuk a kapcsolatot es talalkoztunk amibol szex lett amit en hangsulyozok nem akartam és rovid ideig tartott es nagyon rossz is volt,elvezhetetlen nulla.Mert en nem akartam csak engedtem neki mert a szerelem emleke erosen el meg bennem . Az ex rámenős:/ szoval megtortent es most nem tudok a baratom szemebe nezni. De vele meg nem fekudtem le.Tudtam volna meg varni de az exem ragaszkodott a dologhoz mondhatnam
Hogy nekem esett:/ nagyon szerettem őt ezert talalkoztam vele, azt hittem valtozott jo iranyba de tevedtem. Ha tudtam volna hogy igy fog velem viselkedni inkabb nem talalkoztam volna vele.Bar en is sertodotten viselkedtem.Szoval a lenyeg hogy megtortent de nem akarom
Folytatni a volt szerelmemmel mert meg mindig bunko viszont az ujjal sem igazan ezert ami tortent a lelkiismeretem nem
Hagy beken.Nem akarok vele talalkozni de mikor hiv nem tudok ellenallni neki.Marmint a talinak. Ő a lelki tarsam is egyben.Igaz meg nem fekudtem le vele de akkor is rosszul erzem magam.Valmit elvagtam magamban az irányába.Valaha jo baratok voltunk es egymas vallan sirtunk ha a szerelmunk megbantott.Tehat ez a kapcsolat baratsagbol alakult ki es meg most is tart.Viszont mar tobbet szeretnek en is.De sajna lefekudtem a volt baratommal viszont nem merem neki elmomdani bar ő ugy viselkedik mintha tudná vagy csak belelátom.. Hmm.. Szerintetek?Hagyjam ott végleg? Ismetlem meg nem fekudtem le vele. Tisztelem es becsulom o is engem. Hogy oldjam meg ezt a lelki problemat?Ne talalkozzak vele 2hetig?Legyek egyedul? Tanusitsak magamban megbanast?Hogyan buntessem meg magam annyira hogy ujra a szemebe tudjak mezni?Ha elmomdom neki ami tortent lehet hogy soha nem latom amit persze muszaly felvallalnom de ha nem akkor meddig emeszt a dolog?valamikor el fog mulni?
Amugy ez egyszer fordult elo eltemven de egyben utoljara is!!!! Nem vagyok rossz lelku, olyan ember vagyok aki az elso hibajabol tanul is!!!! Es en tanulok evbol!!tobbet ilyen nem
Lesz !!! Eloszor es utoljara!Az ember hibazhat nem a lenyeg hanem az ha tanul belole !! Es utana elkeruli az ilyen helyzeteket mert emlekszik ra milyen rossz is volt es milyen rosszul erezte magat a bűne miatt!!!Egyszer elofordulhatott velem de tobbet nem!!!!!!!' Soha tobbet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!